Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Круглий стіл на тему "Правова освіта молоді"

11.12.2014

Круглий стіл на тему "Правова освіта молоді"

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 25 вересня 2014 року № Р-533/0/3-14 "Про затвердження регіонального плану заходів з проведення у 2014 році Всеукраїнського тижня права у Дніпропетровській області" Дніпропетровською облдержадміністрацією спільно з Головним управлінням юстиції у Дніпропетровській області 10 грудня 2014 року було проведено зустріч зі студентами ВУЗів м. Дніпроптеровська, в тому числі і студентами юридичного факультету Національного гірничого університету за круглим столом на тему: "Правова освіта молоді" в приміщенні Дніпропетровської облдержадміністрації.

 

У заході взяли участь представники Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Головного управління юстиції у Дніпропетровській області, члени координаційної ради молодих юристів при Головному управлінні юстиції у Дніпропетровській області, члени Дніпропетровської обласної молодіжної ради при голові облдержадміністрації, наково-педагогічні співробітники юридичного факультету НГУ, заступник декана ЮФ, доцент кафедри конституційного та адміністративного права, кандидат юридичних наук Кравець М.О., доцент кафедри кримінального права та кримінології, кандидат юридичних наук Світличний О.О. та завідувач криміналістичної лабораторії, асистент Пономарьова Т.О.

"Мы хотим реализовать правообразовательный проект на Днепропетровщине, который повысит знания молодежи по пониманию норм права. Это будет практическая лекция, где мы ознакомим студентов с шаблонами правовых документов, реализацией норм права на практике и другими юридическими вопросами", - висловився голова координаційної ради молодих юристів при Головному управлінні юстиції в Дніпропетровської області Фархад Фархадов, а керівник правоосвітнього проекту «Practic Group» Дмитро Логвін добавив, що курси будуть читати практикуючі юристи, тому що в юриспруденції практика важливіша за теорію.

 

фото 4.JPG

Радник голови облдержадміністрації Борис Трейгерман підмітив, що молодь повинна знати свої права, і багато проблем виникає через їх незнання, і сьогодні унікальний момент, так як влада дає студентам не тільки право голосу, а й право участі в різних державних ініціативах.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт