Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Миру й щастя вам, жінки!

06.03.2015

Миру й щастя вам, жінки!

Дорогі наші жінки! Напередодні жіночого свята хочу звернутися від імені ректорату і профкому НГУ до всіх представниць прекрасної статі нашого університету - викладачів, методистів, бібліотекарів, студенток та інших співробітниць. Недарма це свято відзначають напровесні, тому кожна з вас несе часточку весни. Ви такі різні - красиві і сяючі, ніжні і яскраві, квітучі і духмяні, як перші квіти, і неодмінно викликаєте трепет у наших чоловічих серцях. 

8 Березня - свято милих жінок, без яких неможливо уявити собі затишний теплий будинок і без краси яких не може прийти весна в життя чоловіків.

Жінка завжди - втілення турботи, справедливості та милосердя, уособлення тепла і затишку, джерело натхнення. Завдяки вам вирішуються найскладніші конфлікти, відбуваються подвиги, триває життя на землі. Сьогодні ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у функціонування нашого ВНЗ, соціально-економічний розвиток нашого краю і всієї країни. Ми, чоловіки, віддаємо належне вашій освіченості, енергійності, підприємливості, силі волі та схиляємося перед вашою добротою , чуйністю, щедрістю душі, розумінням і готовністю пожертвувати всім заради спокою і благополуччя своїх рідних і близьких.

Ми вітаємо вас з цим чудовим святом і побажаємо, перш за все, бути щасливими і красивими, адже ваші посмішки і любов - головні скарби цього світу! У цей святковий день зичимо вам здоров'я, миру і любові, щастя і радості, квітів і посмішок. Нехай з новою весною у дім кожної з вас увійде мир в Україні, любов і успіх, щастя, добро й злагода.

Валерій Сало, голова профспілкового комітету НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт