Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Виставка витинанок «Україна – заповідна земля талантів»

31.03.2015

Виставка витинанок «Україна – заповідна земля талантів»

У Центрі культури української мови імені Олеся Гончара 30 березня у рамках Всеукраїнських Гончарівських читань відбулося відкриття виставки витинанок «Україна – заповідна земля талантів». Її автор – член об’єднання майстрів народного мистецтва Дніпропетровського Будинку мистецтв, майстер декоративно-вжиткового мистецтва Ольга Іващенко.

Вона є активним учасником регіональних та всеукраїнських виставок, що проходять у Дніпропетровську та області. Ольга Володимирівна удосконалює свій досвід під час майстер-класів провідних майстрів писанкарства та витинання України. У самої Ольги Іващенко чимало дипломів та свідоцтв учасника виставок.


На виставці представлені роботи з циклу «Світе тихий, краю милий, моя Україно!», присвяченого 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка. Це декоративні панно за поетичними творами Великого Кобзаря, виконані в унікальній народній техніці – витинанка (художнє вирізування з паперу). За реалізацію цього проекту Ольга Іващенко була удостоєна мистецької премії імені Тетяни Пати.


Виставку активно відвідують не лише студенти гірничого, а й інших ВНЗ міста.


Виставку можна відвідати в ауд. 1/57 до 2 квітня 2015 р.

Наталя Слобода, доцент кафедри історії та політичної теорії

На знімку В. Корінного: виставку відвідали студенти Дніпропетровської медакадемії зі своїм викладачем, доцентом В.Я. Мороз


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт