Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Екстремали.


Екстремали
Відео
http://www.3run.co.ru/

25-річний британський екстремал Скотт Янг зробив новий запаморочливий трюк, виконавши смертельну стійку на руках на виступі даху 40-поверхового хмарочоса в Шанхаї.
Щоб зберегти самі захоплюючі кадри цього номера, йому довелося прикріпити маленьку відеокамеру до своєї п'яті.
. Вам потрібно сфокусуватися на тому, що ви робите, і не думати про те, що може статися.
А от батьки Янга відрізняються значно меншим холоднокровністю - вони вже давно відмовилися дивитися записи з його навіженими рекордами, і він не намагається показати їм їх. Навіть супроводжує команда благала його прикріпити ремінь безпеки на продувається вітрами даху в Китаї, але сміливець був упевнений в силі свого духу і тіла.
Скотт Янг, який представляє екстремальне паркур-рух 3run, їздить по всьому світу і робить свої запаморочливі стійки, де йому заманеться. Так, минулого місяця він таким чином завис на даху 20-поверхового покинутої будівлі в Делі. Фотографії з його пригодами можна подивитися на сайті The Mirror.
Тим часом колеги Янга за 3run теж не відпочивають - напередодні виклали відео зі своїм стрибками по дахах нічного Лондона в спеціально зроблених неонових костюмах. Як пише.

Довідка
Паркур. Основні фактори, використовувані трейсерами (тобто людьми, які займаються паркуром): сила і вірне її застосування, вміння швидко опинитися в певній точці простору, використовуючи лише своє тіло. Головною ідеєю паркуру є виражений Давидом Беллем принцип . Основні обмеження в паркурі накладаються трьома його аксіомами: Безпека, Ефективність, Простота. Паркур не вчить використовувати які-небудь кошти або пристосування, а дозволяє використовувати тільки власне тіло і розвивати навички поведінки в умовах . Дерева, стіни, дахи, парапети і перила. Вкрай важливі швидкість реакції, вміння оцінювати обстановку і свої можливості. Паркур не є видом спорту, який передбачає змагання, конкуренцію, і прагнення перемогти суперника. Ідеологія паркуру заперечує дані принципи, паркуру чужі . У цьому зокрема одне з його відмінностей від. Для того, щоб займатися паркуром, людині необхідно розвиватися в цілому ряді дисциплін. Перш за все, необхідно пізнати себе, прагнучи створити гармонію між тілом і духом, оцінити свої нинішні можливості і почати боротися з своїми недоліками, страхами. Найбільше для цього підходить скелелазіння. Також хорошим способом виховання духу є єдиноборства, де постійно доводиться боротися з психологічним чинником, напрацьовує прагнення перемагати себе. Для розвитку навиків переміщення допоможе і легка атлетика. Важливу роль також відіграє правильне харчування трейсера. При занятті паркуром тіло відчуває великі навантаження й при поганому або незбалансованому харчуванні ослаблений організм отримує стрес, в результаті чого тренування стають малоефективними.
Паркур - . Це мистецтво вільно переміщатися крізь навколишній простір. Паркур складається з елементів, природних для людського тіла, він заснований на .
Сам. Це, в кінцевому рахунку, дозволяє по-іншому дивитися на навколишній простір, сприймаючи .
Відмінності від паркуру. Коли. Якщо сенс паркуру полягає в раціональному переміщенні з точки A в точку B за максимально короткий час, то суть фрірану полягає в естетично приємне для фриранера пересуванні, нехай навіть на шкоду ефективності. У фриранера немає мети закінчити маршрут, він лише отримує задоволення від процесу руху. Можна дуже грубо порівняти паркур з легкою атлетикою, а фріран. Насправді ж тренування трейсерів і фриранеров проходять практично однаково, основна різниця двох напрямків. Одні займаються, тому що хочуть бути сильними, сміливими та витривалими, а другі. З-за своєї специфіки фріран більше підходив для піару: можна було проводити змагання на одному місці, оцінювати видовищність елементів і робити відмінні виступи фриранеров. Крім того, багато атлети (в тому числі і. Це зробило фріран більш привабливим для заробітку грошей, у той час як паркур залишався в тіні.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт