Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

На базі Українсько-німецького культурного центру НГУ пройшов семінар для викладачів німецької мови лінгвістичних центрів України (ВІДЕО)

18.04.2016

На базі Українсько-німецького культурного центру НГУ пройшов семінар для викладачів німецької мови лінгвістичних центрів України (ВІДЕО)

Протягом трьох днів лектор Австрійської служби академічних обмінів Львівського національного університету ім. Івана Франка Тобіас Фогель проводив семінар, присвячений австрійському країнознавству.


Методологічний семінар був організований по лінії співпраці УНКЦ НГУ з Гете-інститутом. Українсько-німецький культурний центр НГУ – єдиний у Дніпропетровську. До того ж, за своєю якістю і рівнем роботи він був обраний Гете-інститутом серед інших німецьких центів України як база для проведення методологічного семінару з вивчення історії, культури, географії і традицій Австрії.


– Сподіваюся, після семінару викладачі використовуватимуть отримані знання і методики в своїй лекціях, – говорить лектор Австрійської служби академічних обмінів Львівського національного університету ім. Івана Франка Тобіас Фогель. – Я наситив семінар матеріалами з різних тем австрійського країнознавства, в тому числі – використовував напрацювання Міністерства освіти Австрії.

Тобіас Фогель – досвідчений лектор, який не тільки передає знання про Австрію, йому добре відома й історія та культура України. Адже він вже кілька років мешкає у Львові і читає методологічні семінари.


У дніпропетровському семінарі взяли участь 19 викладачів німецької мови з України. Для найкращого сприйняття інформації в українсько-німецькому культурному центрі створені всі технологічні умови.

– Ми ретельно готувалися до цього семінару, – розповідає директор Українсько-німецького культурного центру НГУ Ірина Яременко. – Він став подією у Дніпропетровську. До того ж, в день, коли стартував семінар з країнознавства Австрії у нашому місту було відкрито Почесне консульство Австрії і розпочався Фестиваль австрійського кіно.

ІАЦ НГУ

Фото Альони Леонович


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт