Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Герой АТО, старший викладач НГУ Дмитро Кошка взяв участь у військовому параді на честь 25-річчя Незалежності України (ВІДЕО)

27.08.2016

Герой АТО, старший викладач НГУ Дмитро Кошка взяв участь у військовому параді на честь 25-річчя Незалежності України (ВІДЕО)

Старший викладач кафедри екології Національного гірничого університету Дмитро Кошка брав участь в АТО, був командиром взводу 20-го батальйону територіальної оборони Дніпропетровської області. Отримав звання лейтенанта і став кавалером ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Його командування увійшло в історію, бо Дмитру під час військових операцій вдавалося зберігати життя офіцерського складу взводу. Сьогодні – він активний у розбудові мирного життя України, продовжує викладати на кафедрах екології і військової підготовки НГУ, виховувати нове покоління. Для чоловіка особливо важливо виплекати в студентах бажання змінювати життя і робити його кращим.


24 серпня лейтенант Дмитро Кошка взяв участь у військовому параді на честь 25-річчя Дня Незалежності України. Виснажливі репетиції параду для роти тривали місяць. Учасники АТО щодня відточували кожен рух. Однак навіть у самій концепції військового параду Дмитро бачить позитивні зрушення, зникли усі пережитки минулого і ця подія дійсно стала урочистою.

На військовому параді публіка тепло зустрічала воїнів АТО, серед яких, здебільшого, юнаки. І попри те, що Дмитро Кошка представляв резервну роту, їх блискучу підготовку до участі у параді відзначив Президент України Петро Порошенко під час прямої трансляції на ТБ.

.jpg

Пишаємося!

.jpg

.jpg

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт