Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Казка в пустелі.

Казка в пустелі

Мечеть шейха Заєда на тлі міського силуету Абу-Дабі.

Абу-Дабі - найбільший з семи еміратів, що входять до складу ОАЕ. Абу-Дабі займає площу, рівну 67 тис. кв. км, до нього ставляться і 200 островів, що оточують Аравійський півострів. У надрах цього емірату зосереджено 95% нафтових запасів країни і всі родовища природного газу в ОАЕ. При виробництві у 2 мільйони барелів на день, потенційна можливість видобутку нафти в півтора рази більше. Резерв нафтових родовищ, при таких розмірах видобутку складає 150 років.

Адміністративну будівлю та Suntower В Yas Marina Circuit. Abudhabi



Абу-Дабі Площа символів


На головній площі Абу-Дабі розташовані 6 символів міста, висічених з білосніжного каменю: чаша для куріння пахощів, кавник, ковпак для накривання їжі, посудина для рожевої води, сторожова вежа і Гармата.


За запасами природного газу емірат Абу-Дабі знаходиться на четвертому місці в світі. Емірат є одним з основних в Перській Затоці і має два важливих міста - діловий центр Абу-Дабі, розташований на узбережжі затоки, і місто-оазис Аль-Айн, що знаходиться в 145 км на схід.



Emirates Palace


Найдорожчий у світі готель обійшовся інвесторам в 3 мільярди доларів - це Emirates Palace в Абу-Дабі, відкритий в 2005 році. За ці гроші архітектори нашпигували сріблом, золотом і мармуром кожне приміщення готелю і висвітлили номери 1,002 люстрами з кристалів Swarovski.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт