Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Як студенти-юристи у Тетянин день дипломи захищали

25.01.2017

Як студенти-юристи у Тетянин день дипломи захищали

Українські студенти взагалі щасливчики, бо тільки вони мають два студентських свята: одне перед початком сесії 17 листопада – День студента та друге – Тетянин день після завершення сесії та зимових канікул. Що ж тут казати: від сесії до сесії живуть студенти весело!


У цей святковий день студенти-юристи НГУ захищали свої дипломні проекти. Повезло ж їм! Але нашого студента нічим не злякаєш. По-перше, цей захист найдовше запам’ятається, по-друге, сама Свята Тетяна – заступниця студентів, обов’язково допоможе, по-третє, подвійне святкування сьогодні всім гарантоване.

На захист дипломів, як на свято. Екзаменаційна комісія у повному складі готова до захисту. Голова комісії: Є.В. Большаков та члени комісії: С.В. Грищак, Р.С. Кірін, Є.Г. Шаніна уважно слідкують за виступами. Частина студентів групи М-ПР-15-1,2 заочної форми навчання озброєна знаннями та рветься у бій за перемогою. І не дивно, бо з десяти осіб шестеро сьогодні у цей святковий день захистилися на «відмінно», а четверо отримали оцінку «добре» за свій захист. Оце так подарунок до свята!

А поки тихо: йде захист! Погляньте на ці обличчя студентів-випускників: розумні, впевнені та щасливі. Добігають кінця студентські роки, навчання в НГУ, попереду – ціле життя з дипломом юриста.



До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт