Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Майстер-клас нових традицій

20.12.2017

Майстер-клас нових традицій

Чим займається кафедра іноземних мов в день вшанування пам'яті святого Миколая? Звичайно, роботою, адже це звичайнісінький робочий день. Однак робота ця вже традиційно стала  особливою.

На вечірню гостину святого Миколая на кафедру завітало немало гостей.

Тут були і абітурієнти, і молодші школярі, і навіть дошкільнята. 

І хоча на свята час непомітно збігає дуже швидко, цього разу його вистачило на все – і на ґрунтовне знайомство, і на цікаві завдання, і на академічне заняття, і навіть на солодощі та пісню.

3.jpg

Ми познайомилися – це означає, що кожна, навіть найменша, дитина відчула себе в центрі уваги, дізналася щось нове про себе і про своє ім'я. Цікаві  завдання – запорука того, що всім дітям, таким різним і водночас однаково енергійним було приємно і весело – адже вони мали можливість творити. Ті ж з них, хто вже планує своє майбутнє, потрапили на справжнє заняття, де могли потренуватися в усіх  аспектах англійської мови – починаючи від об'єднуючого всіх спілкування англійською до письма в листуванні. І якщо найменші листа  святому Миколаю зробили у вигляді малюнка з найбільш бажаним подарунком, то старші писали про свої плани та мрії.  А викладачі кафедри на чолі з  Кострицькою  Світланою Іванівною, разом з деканом факультету Бардасем Артемом Володимировичем говорили про те, що плани і мрії здійснюються у тих, хто наполегливо працює, хто шукає можливості творити, не забуваючи при цьому бути щедрим і уважним до життя.

Наші гості побачили, що саме так і працює кафедра іноземних мов – не чекаючи, а створюючи можливості, щедро ділячись своїми результатами. На згадку про свято  маленькі гості отримали подарунки – власноруч зроблені під час майстер-класу святкові ялиночки. Можна сказати, що вся гостина святого Миколая – це майстер-клас  роботи кафедри. Адже на фоні подробиць життя єпископа перших віків Миколая мова йшла про те, як правильно обирати найважливіше – цілі і шлях. А серед всіх подарунків цього теплого вечора головний подарунок – бажання і вміння перетворити будні на свято, приклад творчої праці на користь тих, хто найбільше потребує нашої уваги.

Інформація надана кафедрою іноземних мов НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт