Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Як KitKat обдурила індійських переможців конкурсу.

Android-Kitkat

Напевно багато з вас чули про спільну міжнародної промо-акції KitKat і Google, спрямованої на просування нової операційної системи Android 4.4 і пропонує виграти новенький планшет Nexus 7 2013 року випуску. Так от, індійським фанатам Android теж видався шанс взяти участь у цій акції і навіть виграти призи. Тільки призи виявилися не зовсім ті, що були обіцяні. Замість планшета Nexus 7 версії 2013 року, переможці акції в Індії отримали старі моделі Nexus 7 зразка 2012 року.

Інші переможці в цій акції по всьому світу отримали у вигляді призу нові Nexus 7 версії 2013 року вже десь більше тижня тому. В Індії сталася якась затримка, але коли планшети все-таки прийшли своїм законним переможцям, переможці були трохи здивовані. На індійських веб-сайтах тут же піднявся шум, де користувачі всі як один кричали: «Нам обіцяли «абсолютно нові Nexus 7»!

nexus1

original

На зображенні Nexus 7 2013 року: «Цей планшет Nexus 7 може стати вашим»

nexus2

«Вітаємо! Ви один з тисячі щасливчиків в Індії, які отримають можливість відпочити з абсолютно новим планшетом Nexus 7»

Справедливості заради варто відзначити, що дійсно на всіх рекламних зображеннях також вказувалася модель 2013 року. Індійці вирішили зв'язатися з офіційними представниками KitKat, які спочатку не хотіли відповідати на гнівні послання. Проте все ж таки довелося відповісти. «Твіттер» офіційної сторінки KitKat India постарався заспокоїти народний гнів, але зробив це м'яко сказати безглуздо.

kitkat

«Ми розуміємо ваше невдоволення. Проте переможці конкурсу отримали нові планшети Nexus 7, які були доступні в Індії у вересні (час акції). Нова версія планшета стала доступна на ринку тільки в листопаді».

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт