Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Мультиплатформовий месенджер SJ .

Мультиплатформовий месенджер SJ

Якщо в силу певних обставин ви турбуєтеся про збереження свого листування, вам напевно знайоме назва такого месенджера, як SJ. Цей мультиплатформовий Jabber-клієнт відрізняється безпрецедентним рівнем шифрування даних, якому позаздрять навіть спецслужби. Нещодавно компанія SJ Software Development Group випустила оновлення цього сервісу, перенісши захист конфіденційної листування на ще більш високий рівень.

При шифруванні повідомлень у SJ використовується алгоритм OpenPGP і OTR, який в першому випадку забезпечує безпеку за допомогою пари ключів, а в другому - за допомогою обміну відбитками пальців, або ключовими словами (паролями і т.д.). Користувач сам створює власну пару ключів або імпортує в програму, що гарантує йому повну анонімність.

Мультиплатформовий месенджер SJ

Оптимізація програми забезпечила користувачам максимальну безпеку при спілкуванні у всіх месенджерах, що використовують стандарт XMPP і протокол OSCAR. Клієнт SJ сумісний з усіма популярними сервісами обміну повідомленнями: ICQ, Psi, Miranda та інші. Крім того, конфіденційність спілкування забезпечується в таких соціальних мережах, як Facebook, GTalk, VK, Я.Онлайн та інших.

Мультиплатформовий месенджер SJ

Щоб ви зрозуміли, наскільки захищеною є система кодування та шифрування інформації PGP, поділимося з вами одною цікавою деталлю. Творець програми Філіп Ціммерманн зазначив, що ФБР виявлялося не в змозі розшифрувати повідомлення передбачуваних злочинців для запобігання терактів і з цієї причини зверталося за допомогою до розробника.

Мультиплатформовий месенджер SJ

Тому, якщо безпека листування має для вас велике значення, вас напевно зацікавить продукт, пропонований компанією SJ Software Development Group. Програма підтримує роботу в Windows, OS X і iOS. Придбати месенджер SJ можна за цим посиланням: завантажити jabber. iOS jabber в оновленій версії доступний App Store для завантаження вже зараз.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт