Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Пластикові пляшки для води взяли плоску форму.

Memobottle

Австралійська компанія-стартап випустила пляшку для води, яка ідеально поміщається в сумку. Головна перевага цієї пляшки в тому, що вона плоска.

На відміну від більшості пластикових пляшок Memobottle має прямокутну форму. Вона тонка, компактна і підлягає багаторазовому використанню. Така пляшка легко поміщається в звичайну сумку між книжками, зошитами і планшетом.

Memobottle 2

Крім того, Memobottle можна мити в посудомийній машині. Проект, за словами авторів, повинен допомогти зменшити кількість викидається пластику.

Memobottle 7

Проект Memobottle є дітищем двох австралійських студентів, стурбованих надмірним забрудненням навколишнього середовища відходами пластиків. За їх словами, тільки в минулому році в світі було продано більше 600 мільярдів одноразових пляшок. В Америці, наприклад, кожну секунду використовується близько 1500 одноразових пляшок з водою і лише 20 відсотків з них відправляються на повторну переробку. Крім того, використання одноразової упаковки в рази підвищує вартість питної води.

Memobottle 3

На думку хлопців, ідеальна пластикова пляшка повинна мати компактну форму і бути екологічно чистою. Товщина Memobottle становить всього 30 мм. Пляшка виготовлена з міцної пластмаси, яка не боїться миття в посудомийній машині.

Memobottle 5

За словами творців, Memobottle вирішує два питання: перше стосується охорони навколишнього середовища, другий - зручності носіння пляшки з водою в портфелі або сумці для ноутбука.

Нова пляшка доступна в трьох варіантах: 750 мл (відповідає формату паперу А5 - 148 х 210 мм), 1,25 літра (А4 210 х 297 мм) і знову 1,25 літра (у форматі «лист» - 216 х 279 мм).

Memobottle size

Проект, який фінансується за рахунок пожертвувань користувачів сайту Kickstarter, протягом 36 годин після старту зібрав потрібну суму грошей. На момент написання статті в скарбничці Memobottle було 160 000 доларів з 15 000 заявлених.

Поставки Memobottle заплановані ближче до Нового Року. Вартість однієї такої пляшки 22 долара.

Memobottle 6

Memobottle leak proof

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт