Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Слідкуйте за трансляцією Google I/O 2014 на Androidinsider.ru!.

io-banner (1)

Всім привіт, дорогі друзі! Трохи більше доби залишилося до того моменту, коли всі фанати операційної системи Android зможуть споглядати глобальний захід від Google, іменоване I/O 2014. Наші колеги з Androidinsider.ru готуються до живої текстової трансляції російською мовою, на яку запрошують усіх завтра о 20:00 за адресою live.androidinsider.ru і ворожимо, що ж нам продемонструють.

Чого ж чекати від I/O? Чекаємо нової версії операційної системи Android, 5.0, або як її там ще назве Google. Чекаємо хмарної синхронізації всіх можливих користувальницьких даних налаштувань програм і всього того, що довго і наполегливо користувачами налаштовується на їх улюблених гаджетах.

Google Android Wear

Дуже цікаво поглянути на Android Wear, платформу для носимой електроніки, на яку, фактично, переходять усі виробники назапястных компаньйонів для смартфонів і планшетів під управлінням операційної системи від Google.

Втім, софтверное різноманіття - далеко не все, що хотілося б побачити. Звістка про старт продажів Google Glass за межами Північно-Американських Сполучених Штатів, Великобританії, дає надію на запуск глобальних продажів і, бути може, зниження ціни.

nexus 8 Volantis

Витоку щодо планшета з діагоналлю екрана у 8,9" пророкують нам поява хоча б ще одного Nexus-пристроїв, адже чутки про можливе закриття лінійки Nexus циркулюють вже досить давно. І, звичайно ж, годинники! Носяться асистенти від Google, Motorola, LG і Samsung, також готуються до показу.

А чого ви очікуєте від Google I/O 2014? Сподіваємося, Корпорація Добра виправдає наші очікування. Ну а щоб було не так нудно спостерігати за заходом, який може тривати більше п'яти годин, ми плануємо провести живу текстову трансляцію всього того, що буде відбуватися на сцені, так що чекайте нас на live.androidinsider.ru у середу, 25 червня, о 20:00. Не перемикайтеся!

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт