Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Створена маска для поліфазного сну, що дозволяє спати менше, а більше відпочивати.

NeuroOn

NeuroOn . Проект настільки сподобався користувачам краудфандингового сайту Kickstarter, що зміг зібрати 300 000 доларів, замість потрібних 100 000 доларів всього за пару днів, а адже до закінчення зборів залишається ще 27 днів.

bluetooth

У загальному і цілому NeuroOn . NeuroOn вміє зчитувати ваші біологічні сигнали різними методами: ЕЕГ, электромиографический моніторинг, ЕМГ (електроміографія) і электроокулография. Після цього, вся зібрана інформація про стан сну людини перетворюється з аналогового сигналу в цифровий і надсилається за протоколом Low Energy Bluetooth на смартфон людини, де має бути встановлено спеціально додаток.

Коли ви спите, ваш мозок проходить через дві фази сну: фазу швидкого сну і фазу глибокого сну. Використовуючи розумну систему аналізу отриманих даних, пристрій вас розбудить відразу ж після того, як закінчиться остання фаза швидкого сну. Ви прокинетеся свіжим і бадьорим. При активації монофазного сну, людині потрібно менше часу для відпочинку. Для володіють англійською, радимо ознайомитися з відео нижче.

Intelclinic пояснює, що таке поліфазний сон:

«Це патерн сну, стан, що дозволяє знизити час, необхідний для відпочинку сну до 2-6 годин. Це стан як би розбиває ваш сон на кілька періодів протягом доби. Внаслідок цього ви можете спати менше, але будете відчувати себе таким же бадьорим, як якщо б проспали всі необхідні для відпочинку 8 годин. Простіше кажучи, це можливість налаштувати ваш графік корисного сну, краще відпочивати і оптимально розподіляти енергію протягом усього дня».

У доповненні до всього, маска NeuroOn для поліфазного сну дозволяє налаштувати ваші біологічні годинники саме так, як тільки вам потрібно. Завдяки полифазному сну ви зможете економити до 4 годин часу щодня, до 28 годин ( 1 день) у тиждень або 1460 годин у році.

names

Всі вони використовували метод поліфазного сну

Що цікаво, да Вінчі, Тесла, Черчіль і навіть Наполеон використовували метод поліфазного сну для відпочинку. Він давав їм щоразу відмінно виспатися за 6,5 години, а в деяких випадках і за 2 години щодня. Цілком можливо, що саме завдяки полифазному сну ці особи стали видатними у світовій історії.

За більш детальною інформацією про масці NeuroOn для поліфазного сну можна звернеться офіційну сторінку проекту на сайті Kickstarter.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт