Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

відео | А ви б зіграли в Tetris за допомогою хмарочоса?.

Tetris на поверхні хмарочоса

У цьому році гри Tetris виповниться 30 років. Так, ви не помилилися, саме 30 років тому Олексій Пажитнов створив цю неймовірну гру. На честь цієї події студенти Університету Дрексела влаштували унікальний захід, в ході якого будь-який бажаючий міг зіграти в Tetris на поверхні хмарочоса.

5 квітня біля будівлі Cira Centre у Філадельфії, що налічує 29 поверхів, почали збиратися люди. Як можна пройти повз, коли у тебе є реальна можливість пограти в улюблену гру на такому гігантському екрані?

Зрозуміло, це не перший випадок, коли будівля використовується для гри в Tetris. Раніше подібні заходи організовували у Франції, а також в Массачусетському технологічному університеті. І кожен раз подібне подія привертає до себе сотні роззяв, які з радістю готові взяти активну участь у заході.

Хмарочос Cira Centre

Серед присутніх були й дуже відомі люди. Приміром, особисто був присутній президент Tetris company Хенк Роджерс, а також доктор Френк Чи з Університету Дрексела, чиїм хобі є перетворення гігантських будівель в екрани для старих добрих відеоігор. Френк в минулому році використав це ж будівля для того, щоб пограти зі своїми студентами в не менш культову гру PONG.

до Речі, доктор, завдяки своєму хобі, потрапив в Книгу рекордів Гіннеса, як людина, що створила самий гігантський функціональний дисплей для відеоігри. Площа екрану склала понад 10 000 квадратних метрів, а його висота дорівнює 133 метрам. Так що, це невинне хобі принесло йому певну популярність.

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject">


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт