Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

відео дня | Дивовижна квартира-трансформер - мрія мінімаліста.

Будівля De Rotterdam, в якому з'являться перші квартири-трансформери

Нідерландські дизайнери поставили перед собою мету переосмислити той простір, в якому нам з вами доводиться жити кожен день. Як можна використовувати площу невеликої квартири максимально ефективно без втрати комфорту? Вони знайшли відповідь на це питання.

Ми звикли до того, що під словом .ru/tag/dizajn/" class="st_tag internal_tag" >дизайн. Але це далеко від істини, оскільки дизайн - це ще і практичне застосування того чи іншого предмета. Дизайн визначає те, як предмет функціонує, наскільки він простий і зручний у використанні і так далі.

Завданням дизайнерів з архітектурної компанії 44/floors було створити зручний і максимально ефективне простір, придатний для життя, в квартирі площею 60 квадратних метрів (а 60 квадратів для європейця . При цьому вони повинні були відтворити в квартирі п'ять окремих зон, що уособлюють різні кімнати. Територією для експериментів стала найменша за площею квартира в найбільшому будівлі Європи - вежі De Rotterdam, яку зводили протягом 16 років і здали в експлуатацію лише в минулому році. Такі квартири будуть продаватися в цьому приміщенні вже найближчим часом.

Спочатку фахівці ретельно продумали, як найбільш ефективно можна використовувати кожен квадратний сантиметр доступного їм простору. Потім вони заходилися шукати найбільш підходящу для їх затії меблі. Нею виявилася меблі італійської компанії Clei, яка дозволяє використовувати одні і ті ж предмети інтер'єру для абсолютно різних цілей.

В результаті у дизайнерів 44/floors вийшло неймовірно ергономічне і максимально зручне житловий простір, в якому стіна кімнати може миттєво перетворитися в зручне ліжко або обідній стіл, а картини, зняті зі стіни - трансформуються в стільці. Мінімалізм такої квартири безумовно зачаровує. Словами все це описати досить важко, тому краще побачити все своїми очима на відео, розташованому трохи нижче.

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> A 'five-room apartment' at 60 square meters

We took the challenge to reconsider living, which requires a new perspective on living space. The smallest model apartment in De Rotterdam is decorated with the space saving furniture of Clei Italia. With this furniture, you can live, sleep, dine, work and receive guests at 60 m2. More information: www.44floors.com

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт