Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Художник почав збір грошей на гігантського паперового слона.

White Elefant

Художник Булгарське Мабона збирає гроші на реалізацію проекту по створенню величезної паперового слона. Чоловік, який заробляє собі на життя тим, що робить орігамі в натуральну величину, має намір перетворити шматок паперу розміром 15 х 15 метрів в окрему фігуру слона висотою більше 3 метрів.

Свій божевільний проект автор назвав White Elephant, що в перекладі з англійської мови означає «Білий слон». Для втілення ідеї в життя потрібно ні багато ні мало 24 000 доларів. На момент написання замітки White Elephant зібрав практично третина від заявленої суми. Враховуючи, що з моменту запуску проекту минув тиждень, він має всі шанси на реалізацію. Прийом грошових коштів завершиться 1 січня 2014 року. У разі успіху Мабона обіцяє організувати онлайн-трансляцію створення крупноразмерного паперового слона, виконаного в техніці орігамі.

Паперові тварини

Художник вже пригледів місце, де вестиметься складання слона. Це буде один з музеїв Швейцарії.

У вас може виникнути резонне питання: чи не занадто багато грошей просить художник на свій проект? Мабона пояснив, на що він збирається витратити пожертви. Перша частина грошей піде на покупку великого аркуша паперу, друга на оплату праці трьох соратників, які допоможуть художнику зібрати орігамі і організувати передачу картинки відбувається в режимі реального часу.

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> WHITE ELEPHANT

http://www.indiegogo.com/projects/white-elephant--2/x/5573976 As an ultimate prove that there are no limits to what can be made out of a square piece of paper I came up with the idea to fold a life-size origami elephant.

Помочь проекту можно на странице White Elephant краудфандингового сайта Indiegogo. Размер пожертвования варьируется от 1 до 2000 долларов. За проявленную инициативу вы получаете поощрение, которое, конечно же, зависит от суммы пожертвования. Каким бы ни было поощрение, оно во всех случаях связано с оригами. Например, инвестировав в проект от 1 до 9 долларов, вы получите учебное видео по складыванию фигурок животных из бумаги.

Раздача слонов запланирована на февраль 2014 года.

Носорог

Стая птиц

Рыбки


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт