Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри гірничих машин та інжинірингу


Бути присутнім добре, а брати участь набагато цікавіше!

26-27 березня 2014 в нашому університеті традиційно пройде науково-технічна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Наукова весна 2014».
На кафедрі гірничих машин та інжинірингу відбудеться засідання секції «Машинобудування та гірниче устаткування».

Навіщо потрібно студентам відвідувати ці конференції?
Можна, звичайно, весь період студентства бути лише слухачем і глядачем, це добре, однак набагато цікавіше і корисніше самому брати участь і виступати. Тому що це привчає вас мислити нестандартно, лаконічно і цікаво підносити інформацію, супроводжувати цікавими картинками або слайдами, чітко формулювати відповіді на питання, вчитися виступати на публіці та відстоювати свою думку.

Якщо ви ніколи не бували на жодній наукової конференції - неодмінно зробіть це: візьміть та підіть на ту, тематика якої найбільш вам близька. Ви відкриєте для себе багато нового. Якщо ви вирішили серйозно займатися своєю освітою, то, швидше за все, бачите себе в майбутньому висококласним фахівцем, що володіє усіма тонкощами процесу. Не секрет, що будь-який, самий сучасний університет в першу чергу дає базові знання, які дуже важливі, але не встигають за новими тенденціями. І ось для цього і є конференції, на яких можна почути все нове, часом навіть те, що тільки зароджується і, безумовно, сприяє підвищенню вашої професійності та ваги як фахівця. Молодіжна конференція - це майданчик для рівних, де не тяжіють авторитети, це своєрідний рупор сучасних дослідників.

Тут ти отримуєш не тільки навчальну практику, але і за допомогою вербального спілкування створюєш власну мережу колег - однодумців за інтересами. Незважаючи на перехід більшої частини сучасного суспільства в позицію "онлайн", ці рідкісні особисті зустрічі не втрачають цінність, а навпаки набувають її все більше. Наукові спільноти при розгляді в даному аспекті - не виняток.
Хороша конференція - завжди генератор нових ідей для її учасників та слухачів!






Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт