Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри гірничих машин та інжинірингу

МАН на нашій кафедрі!

Всеукраїнський конкурс- захист науково-дослідницьких робіт учнів - членів МАН України проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей країни, виховання їх у дусі патріотизму та демократичних цінностей, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації. Основними завданнями конкурсу є: виявлення та підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально та творчо обдарованої молоді до науково- дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання у них самостійності, наполегливості, вміння формувати і відстоювати власну думку.

 

На кафедрі гірничих машин та інжинірингу Національного гірничого університеті відбулося засідання другого етапу Всеукраїнського (обласного) конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Дніпропетровського відділення Малої академії наук України по відділенню «Технічні науки», секції «Технологічні процеси та перспективні технології», «Електроніка та приладобудування», «Авіа- та ракетобудування, машинобудування та робототехніка», «Інформаційно- телекомунікаційні системи та технології», «Матеріалознавство», «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження». На конкурс було представлено 32 наукові роботи хлопців з Дніпропетровська, Павлограда, Дніпродзержинська, Кривого Рогу - з усією Дніпропетровської області.

 

В якості членів журі виступили: доцент Криворізького національного університету, кандидат технічних наук Швед Сергій Віталійович (голова журі), завідувач кафедри гірничих машин та інжинірингу Національного гірничого університету, професор, доктор технічних наук Заболотний Костянтин Сергійович, доцент Дніпропетровський національний університет імені Олесі Гончара, доцент, кандидат технічних наук Белогуров Станіслав Олексійович.

 

На правах господаря учасників конкурсу привітав завідувач кафедри гірничих машин та інжинірингу Заболотний К. С., який передав слово Ректору Національного гірничого університету академіку НАН України Півняку Г.Г.










Відео

Потім учасників конкурсу привітав голова журі доцент Криворізького національного університету, кандидат технічних наук Швед Сергій Віталійович.











Отже, змагання почалися! Побажаємо всім хлопцям і дівчатам успіхів і досягнень у науковій та професійній діяльності, реалізації творчих задумів! Яскравих, щасливих моментів у житті, оптимізму і благополуччя!

А ми у своїх репортажах постараємося розповісти про всіх наукових роботах конкурсантів.




Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт