Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ПАТ "Запоріжтрансформатор" уклав контракт з в'єтнамською компанією Power Transmission Company No.2 (PTC2)

ПАТ "Запоріжтрансформатор" уклав контракт з в'єтнамською компанією Power Transmission Company No.2 (PTC2) на поставку шунтирующего реактора 128 МВА , 500 кВ для підстанції Da Nang (В'єтнам). Відвантаження реактора запланована на 4 квартал 2014 року.

Компанія PTC2 є одним з чотирьох регіональних підрозділів National Power Transmission Corporation - державної корпорації , що відповідає за передачу електроенергії у В'єтнамі.

ЗТР з 2003 року співпрацює з компанією National Power Transmission Corporation. ПАТ "Запоріжтрансформатор" виготовив і успішно відвантажив для в'єтнамської корпорації 23 автотрансформатора класів напруги 220 і 500 кВ, а також 4 шунтуючих реактора класу напруги 500 кВ.

У 2013 році в'єтнамська компанія провела тендер на поставку обладнання. Для відповідності вимогам PTC2 ПАТ "Запоріжтрансформатор" у складі консорціуму з місцевою в'єтнамської компанією Tinh Cau Ltd. забезпечить виготовлення і транспортування реактора в морський порт В'єтнаму , а також митне очищення вантажу і організовує доставку реактора на підстанцію.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт