Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Російська компанія КАМАЗ продала свій український бізнес

Російська компанія КАМАЗ продала свій український бізнес

Найбільший російський виробник вантажних автомобілів група КАМАЗ продала своєму закордонному партнеру бізнес з продажу і сервісу вантажних автомобілів в Україні. КАМАЗ прийняв рішення про продаж українського бізнесу через невизначеність в економічній і політичній ситуації в країні та падіння курсу гривні, що призвело до зниження ліквідності і труднощів із залученням запозичень. Частка КАМАЗ на ринку продажів нових комерційних автомобілів в Україні в березні склала 6 %.

У повідомленні сказано, що до кінця 2013 року сума балансових активів групи, схильних до ризиків через нестабільну ситуацію в Україні, склала близько 760 млн. рублів. У результаті угоди група визнала дохід у розмірі 58 млн. рублів.

Довідка Група КАМАЗ - найбільший виробник вантажних автомобілів в Росії. КАМАЗ займає 16-е місце серед провідних світових виробників важких вантажних автомобілів і восьме місце в світі за обсягом випуску дизельних двигунів. До складу групи входять 11 великих заводів і підрозділів допоміжного циклу. За підсумками 2013 продажі компанії склали 43 800 вантажівок. З них на експорт було відправлено 5700 одиниць, в тому числі 700 штук - в Україні.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт