Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Підсумки міжнародної технічної конференції користувачів Tekla Structures.

Підсумки міжнародної технічної конференції користувачів Tekla Structures

В період з 9 по 13 вересня 2013 р. компанія НІП-Інформатика, спільно з Tekla Corporation (Trimble Company) і інтернет-спільнотою Top-Engineer, провела міжнародну технічну конференцію користувачів Tekla Structures.

Танкоград, як називали Челябінськ під час Війни, був обраний не випадково. Саме тут зосереджені найбільші виробники металевих конструкцій Росії, а, отже, і користувачі спеціалізованого ПЗ, як Tekla Structures.

Цього разу ми вирішили приділити більше уваги технічних питань взаємодії проектувальників КМД і виробників металоконструкцій. Захід було розділено на дві частини:

  • Курс поглиблених технічних тренінгів для фахівців
  • Міжнародний технічний семінар

На тренінгах користувачі ознайомилися з завданнями вивантаження документації, зв'язками з іншими, створенням складних параметричних компонентів, програмуванням звітів і середовищ.

На семінарі були порушені сучасні проблеми BIM і зв'язки виробництва з проектуванням металоконструкцій, особливо цікаві фахівцям з Росії. Були представлені рішення для одноетапного, безшовного проектування на основі Tekla Structures, а також зв'язки Tekla Техтран 1С.

Також компанія НВП-Інформатика висловлює подяку представнику компанії Tekla з Великобританії, провідного спеціаліста напрями Steel, пану Міку Ходжсону, який виступив з доповіддю, що представляє світовий досвід спільного використання CAD (Tekla Structures) CAM ERP, а також відповідав на численні технічні питання учасників конференції.

Окремо хотілося б подякувати компанії SMART Technology і її офіційного представника на території Росії, компанію Цифрові Системи за співпрацю.

Фотографії з семінару доступні посилання. Чекаємо Вас на конференції Tekla Structures в Санкт-Петербурзі в листопаді цього року. До нових зустрічей!

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт