Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

День Машинобудівника зібрав в Самарі понад 150 гостей .

День Машинобудівника зібрав в Самарі понад 150 гостей

У Самарі понад 150 інженерів зустріли День машинобудівника разом з АСКОН. Традиційний захід на честь професійного свята пройшло 26 вересня 2013 року в Самарському державному аерокосмічному університеті імені академіка С.П. Королева за підтримки компанії АСКОН-Самара " (Група Компаній АйтиКонсалт).

Привітання з святом приймали керівники машинобудівних підприємств, інженери, викладачі технічних вузів, молоді фахівці. В святковій атмосфері і з діловим настроєм були порушені важливі робочі завдання. Для багатьох гостей семінару системи автоматизованого проектування служать надійними робочими інструментами. Напередодні професійного свята фахівці АСКОН-Самара продемонстрували, наскільки корисними і зручними можуть бути ці інструменти і як удосконалити технологію проектування на підприємстві.

Відкриваючи семінар, директор АСКОН-Самара Павло Самойлов привітав присутніх у залі з наступаючим професійним святом. Від імені керівництва Самарського державного аерокосмічного університету проректор Дмитро Євгенович Пашков побажав учасникам успіхів у роботі та досягнення нових висот.

Гості семінару були приємно здивовані насиченою програмою і професійною підготовкою доповідачів. Під час заходу були продемонстровані: реальний досвід впровадження Комплексу АСКОН на ТОВ Технологія (Оренбург), методики проектування у КОМПАС-3D V14, «живий» показ нового рішення ЛОЦМАН:КБ і багато іншого. Учасники Дня машинобудівника дізналися про функціональні можливості новинки - ЛОЦМАН:PLM 2014 і завданнях, які система покликана вирішити у них на підприємствах. Про можливості системи КОМПАС-3D V15 та методики сучасного проектування розповів спеціальний гість з Коломни - провідний інженер-аналітик відділу аналітики та технічної документації Віталій Булгаков.

Одним з найцікавіших моментів семінару стала демонстрація процесу реверс-інжинірингу. Перед учасниками заходу виступив менеджер з розвитку бізнесу Steinbichler в Росії Марек Сюч, менеджер з продажу Steinbichler Анатолій Новиков і генеральний директор 3D Soft RUS Борис Ломаков. Фахівці німецької компанії Steinbichler Optotechnik за допомогою 3D-сканера COMET L3D за кілька хвилин відсканували турбінну лопатку і статуетку розміром 12 см. Багато гостей вперше дізналися про можливості 3D-сканування, але відразу ж відзначили потребу своїх підприємств в такому обладнанні.

Учасники семінару не тільки почули про рішення АСКОН для машинобудування, але і змогли проявити кмітливість у захоплюючій вікторині. Виявилося, що користувачі АСКОН знайомі з творчістю Леонардо да Вінчі та сучасними розробками російських вчених. Вони з легкістю відповіли навіть на самий каверзне запитання - «За скільки секунд болід може розігнатися до швидкості 100 км/год?». Переможців конкурсу нагородили пам'ятними подарунками від компанії АСКОН.

«...Відвідання заходу День машинобудівника з АСКОН, в першу чергу, пов'язано з презентацією КОМПАС-3D V14, яка є основним робочим інструментом конструкторів нашого підприємства. Також великий інтерес викликав анонс системи КОМПАС-3D V15 версії. За результатами презентації можна сказати, що розвиток програми КОМПАС-3D йде в правильному напрямі. Поліпшення існуючих і додавання нових функцій дозволить більш ефективно вирішувати повсякденні завдання конструктора. Не можу залишити без уваги новинку - ЛОЦМАН:КБ, т.до. функціонал даної програми (для вирішення завдань нашого підприємства) не поступається основний PLM-системи - ЛОЦМАН:PLM, і в той же час інтерфейс програми набагато зручніше користувачеві. Також було цікаво дізнатися про нововведення в програмі ВЕРТИКАЛЬ 2014. Серед іншого слід відзначити традиційно високий якісний рівень організації заходу...», - поділився своїми враженнями начальник

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт