Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Bentley набуває вирішення MOSES, зміцнюючи лідируюче положення SACS в області програмного забезпечення для проектування морських споруд.

Bentley набуває вирішення MOSES, зміцнюючи лідируюче положення SACS в області програмного забезпечення для проектування морських споруд

У комплексному портфелі рішень з'являється передове програмне забезпечення для аналізу та моделювання плавучих платформ

Экстон, Пенсільванія, США. 3 жовтня 2013 р. Сьогодні компанія Bentley Systems, Incorporated, світовий лідер в області комплексних програмних рішень для підтримки інфраструктури, оголосила про придбання програмного забезпечення MOSES у компанії Ultramarine, Inc. Комплекс MOSES, що використовується у всьому світі, представляє собою передове програмне забезпечення для аналізу та моделювання складних проектів транспортування і установки морських споруд, включаючи спуск несучих конструкцій і складання верхніх будівель методом насування.

Завдяки повному набору функцій, що дозволяють оцінити остійність, качку і зусилля від якірного кріплення, рішення MOSES стало основним засобом для інженерів, які прагнуть до дотримання найсуворіших вимог, що пред'являються до морських споруд, скорочення проектних ризиків та підвищення безпеки. Поява нового продукту в портфелі рішень Bentley ще більше зміцнила лідируючі позиції компанії в бистроразвівающейся галузі морської енергетики після придбання в березні 2011 року системи SACS, провідного програмного забезпечення для структурного проектування стаціонарних морських споруд. Інтеграція MOSES і SACS надає безпрецедентні можливості для розробки морських споруд, зокрема для аналізу і проектування плавучих нафтопромислових платформ (FPSO).

Девід Холлистер (David Hollister), фінансовий директор Bentley, зазначив: «Придбання і впровадження рішення SACS компанією Bentley розширили можливості проектування морської інфраструктури, до якої тепер належать і вітряні електростанції. Розширення сфери застосування і швидкий розвиток рішення SACS після його включення до складу портфеля Bentley підкреслює нашу зацікавленість у розвитку галузі морських споруд. Поява технологій суднобудування компанії FormSys у складі SACS в листопаді 2011 року дозволило вирішувати завдання, пов'язані з плавучими нефтепромысловыми платформами та іншими плавучими системами. Придбання MOSES розширює можливості нашого програмного забезпечення, оскільки тепер ми можемо виконувати комплексний аналіз морських установок усіх типів. В наших планах тісна співпраця з Реєм Нахлингером (Ray Nachlinger), розробником MOSES і головним виконавчим директором Ultramarine, Inc. В рамках цієї співпраці ми здійснюємо інтеграцію SACS і MOSES, надаючи не мають собі рівних інструменти проектування плавучих нафтопромислових платформ».

Каже Рей Нахлингер: «Ми дуже раді, що наш продукт MOSES знайшов новий будинок в компанії Bentley Systems, і я розглядаю свою нову посаду консультанта як можливість збільшити внесок нашого програмного забезпечення в справу створення та розгортання більш різноманітних і надійних морських споруд. Ми бачили, що компанія Bentley зуміла швидко збільшити цінність інструментів для користувачам SACS, і це дало нам впевненість, що вона зможе зробити те ж саме для користувачів MOSES».

Філ Крістенсен (Phil Christensen), віце-президент Bentley з питань морських споруд, заявив: «Наступним нашим кроком стане використання технологічної платформи Bentley для розширення можливостей моделювання та графічної візуалізації MOSES, а також для спрощення застосування рішення. Це забезпечить поліпшення користувальницького інтерфейсу і розширення області застосування MOSES, що дозволить приймати проектні рішення в інтерактивному режимі. Крім того, повна інтеграція SACS і MOSES дозволить використовувати погоджені моделі для аналізу конструкцій і морських споруд».

Перспективи розвитку SACS

SACS залишається основним засобом аналізу для інженерів, що працюють з морськими спорудами. Оскільки 70 % Землі вкрито водою, більш ефективні і безпечні морські споруди будуть відігравати все більш значну роль у підтримці світової економіки та екології. Відповідно, SACS буде застосовуватися для вирішення все більш складних завдань, пов'язаних з морськими спорудами.

Так, наприклад, при реалізації проекту розширення міжнародного аеропорту Токіо - переможця Be Inspired Award-2012 в категорії «Інновації в проектуванні морських споруд» - компанія Nippon Steel ., Ltd. використовувала SACS для проведення втомного аналізу сталевого підстави довжиною 1100 м для злітно-посадкової смуги, що виходить в море. Зовсім недавно рішення SACS застосовувалося для унікального проекту з підйому судна Costa Concordia біля берегів італійського острова Джильо, де воно перекинулося в минулому році. У цьому безпрецедентний проект-фіналіст, представленому на конкурсі Be Inspired Awards-2013, компанія TECON S.r.l. використовувала SACS для проектування підводних платформ та інших допоміжних конструкцій, що дозволило відновити положення корабля без його пошкодження і з мінімальним впливом на навколишнє середовище.

Завдяки інтеграції MOSES компанія Bentley Systems продовжить надавати інженерам, які працюють з морськими спорудами, всі можливості для безпечного впровадження більш масштабних проектів.

Щоб отримати додаткову інформацію про новому програмному забезпеченні MOSES, відвідайте сторінку http://bentley.ultramarine.com/index.htm.

щоб отримати Додаткові відомості про SACS см. тут.

Про компанії Bentley Systems, Incorporated
Компанія Bentley є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для підтримки інфраструктури, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, виробників і експлуатуючих організацій. Bentley Systems застосовує концепцію інформаційної мобільності для підвищення ефективності об'єктів інфраструктури допомогою інформаційного моделювання при реалізації комплексних проектів, спрямованих на створення інтелектуальної інфраструктури. Рішення компанії для проектування і моделювання інфраструктури на платформі MicroStation, для спільної роботи і розподілу роботи інженерних проектних груп на платформі ProjectWise і для управління інфраструктурними об'єктами на платформі AssetWise - підтримують широкий спектр сумісних додатків, які доповнюють професійні послуги, що надаються по всьому світу. Штат компанії Bentley, заснованої в 1984 р., перевищив 3000 співробітників, які працюють в регіональних представництвах в 50 країнах, а річний дохід компанії становить 500 млн дол. США. З 2005 р. компанія інвестувала понад 1 млрд дол. США в дослідження і розробки, а також у придбання інших компаній.

Додаткові відомості про компанії Bentley см. на сайті www.bentley.com і річному звіті компанії Bentley. Щоб отримувати повідомлення про прес-релізи та новини компанії Bentley, підпишіться на RSS-канал. Переглянути базу даних інноваційних інфраструктурних проектів з можливістю пошуку у щорічній програмі премії Be Inspired Awards можна в електронній версії публікації Рік в інфраструктурі компанії Bentley. Щоб отримати доступ до сайту міжнародної професійної спільноти, який є місцем знайомства, спілкування та взаємного навчання фахівців з підтримки інфраструктури, відвідайте сайт Be Communities.

Рейтинг провідних власників інфраструктурних об'єктів Bentley Infrastructure 500, унікальний перелік провідних державних і приватних власників інфраструктурних проектів у світі, складений на основі вартості сукупних інвестицій в інфраструктуру, можна завантажити на сторінці www.bentley.com/500.

. Інші товарні знаки та найменування продуктів є власністю відповідних власників.


Контакти для преси:

Рон Куфельд (Ron Kuhfeld)
1 610 321 6493 ron.kuhfeld@bentley.com

Наша сторінка у Twitter:
@BentleySystems

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт