Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Підсумки конференції «Autodesk Simulation - інноваційні технології інженерного аналізу».

Підсумки конференції «Autodesk Simulation - інноваційні технології інженерного аналізу»

17 жовтня 2013 року у Москві відбулася перша інжинірингова конференція «Autodesk Simulation - інноваційні технології інженерного аналізу», організована компанією Autodesk CIS. В ході заходу виступили представники компанії Autodesk, діючі користувачі лінійки продуктів Autodesk Simulation. Виступаючі ознайомили учасників з новітніми технологіями моделювання фізичних процесів, розрахунків і аналізу.

Гості конференції на реальних прикладах побачили розв'язання задач обчислювальної гідрогазодинаміки та міцнісного аналізу з використанням програмного забезпечення Autodesk Simulation. На відкритті конференції учасників привітав керівник напрямку Промислове виробництво компанії Autodesk CIS Євген Лісників. Про основні продукти Autodesk Simulation (Mechanical, CFD і Moldflowгостям розповів керівник даного напрямку в Компанії ПОІНТ Антон Лобазнов.

Далі з доповіддю «Autodesk Simulation - трансформація світу проектування» виступив Девід Хік, технічний менеджер напрямку Autodesk Simulation EMEA.

Під час перерв технічні фахівці компаній НІП-Інформатика, CSoft Москва і АйДиТи в демозоне демонстрували на конкретних прикладах роботу програм Autodesk Simulation Mechanical і Autodesk Simulation CFD.

Сесію користувальницьких доповідей відкрив представник компанії Світлові технології Антон Булдигін з доповіддю «Autodesk Simulation CFD - інструмент дослідження світлотехніки». Під час виступу Антон представив кілька прикладів застосування продуктів Autodesk Simulation у своїй компанії і розповів, як ці продукти дозволяють компанії випускати високотехнологічну продукцію і перемагати на конкурентному ринку.

Андрій Пузанов з ВАТ «Спеціальне конструкторське бюро приладобудування й автоматики» у своїй доповіді показав рішення типових завдань машинобудівного підприємства на кількох прикладах розрахунку з використанням продуктів Autodesk Simulation. «Після впровадження Autodesk Simulation ми змогли перевести ряд випробувань з реальних у віртуальні, - зазначає Андрій. - Зробити це вдалося завдяки модельним дослідженням, що підвищило конкурентоспроможність нашого підприємства і скоротило цикл проектування мінімум на 50%».

Після обіду спеціаліст CSoft Москва Антон Лепестов розповів присутнім про місці рішень Autodesk Simulation в загальній концепції цифрового прототипу Autodesk. Крім того, Антон показав кращий спосіб організації спільної роботи з проектування з використанням рішень Autodesk для створення концептуальної моделі, а також CAD, CAE та PDM-рішень.

У доповіді «Розрахунки теплових режимів приладів навігації за допомогою Autodesk Simulation CFD» спеціаліст ВАТ «Концерну «ЦНДІ «Електроприлад» Дмитро Громов розповів, що вперше за допомогою Autodesk Simulation CFD вдалося зазирнути всередину приладу навігації та оптимізувати конструкцію з точки зору теплових режимів.

Заключний доповідь виступів користувачів був представлений провідним спеціалістом НДЦ Тензор Антоном Васильєвим. Він розповів про важливість моделювання на ранніх стадіях і на двох конкретних прикладах в Autodesk Simulation Mechanical. Антон показав, що проектування і розрахунки на ранніх стадіях позбавляють від можливих поломок під час експлуатації та показав, наскільки підступними можуть бути такі дефекти.

Після невеликої перерви Девід Хік представив реальний проект з використанням всіх основних продуктів для інженерного аналізу Autodesk Simulation в автомобілебудуванні.

У фіналі заходу серед учасників конференції був розіграний приз - планшетний комп'ютер iPad mini. Конференція завершилася невеликим фуршетом з можливістю неформального спілкування учасників.

Матеріали конференції

Фотогалерея

Детальніше про захід

Про компанії Autodesk
Компанія Autodesk - світовий лідер в області розробок САПР, рішень для 3D-дизайну, проектування і створення віртуальної реальності. Всі компанії зі списку Fortune, 17 з 100 останніх володарів премії «Оскар» за кращі візуальні ефекти використовують інструменти Autodesk, щоб проектувати, моделювати і візуалізувати свої ідеї для економії часу і грошей, поліпшення якості продукції і швидкого впровадження інновацій. Починаючи з випуску AutoCAD в 1982 році, компанія розробила широкий спектр інноваційних програм, що дозволяють інженерам, архітекторам і конструкторам випробовувати свої ідеї ще до їх реалізації.


З усіх питань щодо Autodesk Simulation ви завжди можете звертатися до професійних партнерам компанії Autodesk.

Партнери в Росії за напрямом Simulation

Sim@pointcad.ru

7 (495) 781-54-81

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт