Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новий КОМПАС і ЛОЦМАН:PLM для проектувальників «Куйбишевазот».

Новий КОМПАС і ЛОЦМАН:PLM для проектувальників «Куйбишевазот»

«Куйбишевазот», лідер хімпрому Поволжя, провів планове оновлення програмного забезпечення АСКОН в Проектно-конструкторському бюро і цехах підприємства. Системи автоматизованого проектування КОМПАС-3D і КОМПАС-Графік версії V14 і система управління інженерними даними ЛОЦМАН:PLM 2013 встановлені на 140 робочих місцях інженерів-проектувальників. Роботи з оновлення програмних продуктів і навчанню співробітників тольяттінського підприємства виконали фахівці Регіонального центру АСКОН-Волга.

Оновлення САПР з обов'язковим навчанням проходить в ВАТ «Куйбишевазот» кожні два роки у відповідності з прийнятою корпоративної ІТ-політикою, спрямованою на забезпечення інженерів сучасними інструментами проектування.

Всі проекти в Проектно-конструкторському бюро «КуйбышевАзота» розробляються за допомогою програмного забезпечення АСКОН. З системами КОМПАС-3D, КОМПАС-Графік і ЛОЦМАН:PLM працюють фахівці всіх секторів - технологічного, будівельного, сантехнічного, Квпіа, хімічного обладнання. За останні три роки ними розроблена проектно-кошторисна документація по таких великих проектів, як «Компактування сульфату амонію», «Установлення машин формування в ТОВ «Курскхимволокно», «Очищення конденсату сокового пара в цеху №3», «Просочування кордної тканини».

Електронний архів ПКБ, в якому зберігається складу всіх проектів і завдань для різних підрозділів, створений на базі системи ЛОЦМАН:PLM. Завдяки наявності єдиного сховища документів виключені втрати і спотворення даних при передачі інформації, економиться час інженерів-проектувальників за рахунок повторного застосування документації і її швидкого пошуку. В даний момент на підприємстві ведеться перенесення паперової архівної документації в електронний архів: старі креслення після сканування заносяться в ЛОЦМАН:PLM. Роботи проектувальників ПКБ «КуйбышевАзота» відзначені експертами АСКОН і професійним співтовариством. У вересні 2013 року тривимірна модель ділянки фасування, представлена підприємством на Конкурс Асів Комп'ютерного 3D-моделювання, посіла третє місце у напрямку «Промислове і цивільне будівництво».

Дільницю фасування

Контакти:
Катерина Гавшин, PR-менеджер АСКОН
gavshina@ascon.ru
Тел. (495) 783-25-59, 783-25-60 (доб 2131)
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт