Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

AUTOFORM<sup>plus</sup> R5 - ШИРОКИЙ СПЕКТР НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ.

AUTOFORMplus R5 - ШИРОКИЙ СПЕКТР НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

Компанія AutoForm Engineering GmbH, провідний постачальник програмних рішень для листового штампування, представила нову версію AutoFormplus R5. Новітній реліз раціоналізує процеси листового штампування, надаючи широкий круг нових можливостей і поліпшень для цифрового планування і перевірки технологічних процесів і листоштампованных деталей. AutoFormplus R5 продовжує раціоналізувати процеси листового штампування, розвиваючи весь пакет програмних продуктів AutoForm. Крім нових інструментів планування і роботи з формотворчими поверхнями, даний реліз пропонує нові можливості для підвищення ефективності та достовірності отриманих результатів. Наприклад, результати по перетину можуть бути помічені числовими позначками, а новий тип індикатора проблем (issue) в напівавтоматичному режимі дозволяє користувачеві відслідковувати утяжку заготовки і її зміна. Крім того, «цифрове камневание» для оцінки та візуалізації поверхневих дефектів на особових деталях значно покращено і стало більш точним.

Розширені можливості по систематичного поліпшення технологічного процесу. У AutoFormplus R5 користувачі можуть легко проаналізувати, який з параметрів процесу впливає на якість деталі і якою мірою, як для звичайних, так і для гарячих процесів листового штампування. Параметри, що мають найбільший вплив на отштампованную деталь, можуть бути ідентифіковані вже на ранніх стадіях проектування процесу і деталі. Тим самим користувачі можуть внести необхідні зміни і систематично покращувати процес штампування шляхом призначення спеціалізованих критеріїв якості деталі типу лицьових дефектів і утяжки заготовки.

ТЕСИС AutoForm

Крім того, у AutoFormplus R5 значно поліпшена робота вирішувача в плані підвищення точності результатів і зменшення часу рахунки. Вдосконалений контактний алгоритм дозволяє краще моделювати згинання стінок і фланців. Він також дозволяє точніше оцінити зусилля на інструменті і реалістично промоделювати гофри на заготівлі під притиском. Нова адаптивна модель перетяжного ребра враховує поточний стан заготовки в інструменті. Вона поєднує в собі точність геометричних 3-мірних ребер і швидкість і простоту використання 2-вимірної моделі лінії ребер.

Доктор Маркус Томма, директор з маркетингу компанії AutoForm Engineering GmbH: «AutoFormplus R5 поліпшує всі важливі аспекти комплексного цифрового планування технологічних процесів і допомагає користувачеві приймати вірні рішення на протязі всього циклу розробки і виробництва деталей методами листового штампування».

________________________________________

Компанія ТЕСИС є офіційним дистриб'ютором компанії AutoForm в СНД, Латвії, Литві і Естонії, здійснює продаж, навчання і технічну підтримку як нових, так і існуючих користувачів.

Фахівці компанії ТЕСИС володіють більш ніж десятирічним досвідом роботи з програмним забезпеченням AutoForm і допоможуть вам швидко впровадити його у ваші бізнес-процеси.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт