Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Foster Partners і Bentley Systems укладають угоду Enterprise Subscription License для передового модельного проектування.

Foster Partners і Bentley Systems укладають угоду Enterprise Subscription License для передового модельного проектування

Програма Enterprise Subscription License сприяє сталому розвитку Foster Partners як багатопрофільної міжнародної компанії

ЛОНДОН - конференція Рік в інфраструктурі - 2013, 30 жовтня 2013 р. Сьогодні компанія Bentley Systems, Incorporated, світовий лідер в області комплексних програмних рішень для підтримки інфраструктури, оголосила про те, що Foster Partners, одна з провідних компаній в сфері архітектурного та комплексного проектування, приєдналася до програми Bentley Enterprise Subscription License (ELS). Інноваційна програма Bentley ELS забезпечує конкурентні переваги і високу продуктивність на тлі скорочення щорічних витрат на програмне забезпечення завдяки необмеженому доступу до комплексного пакету архітектурного, інженерного, будівельного, геопросторового та експлуатаційного програмного забезпечення, а також можливостям навчання для підвищення ефективності роботи - і все це за фіксовану річну плату. За умовами угоди з Foster Partners, постійний консультант Bentley буде доступний для допомоги у вирішенні поточних завдань та навчання передовим методикам застосування технологій Bentley в цілях успішного розвитку цієї багатопрофільної компанії.

Грег Бентлі (Greg Bentley), головний виконавчий директор Bentley Systems і куратор клієнта Foster Partners, заявив: «За багатьма аспектами, включаючи якість і продуктивність, головний офіс Foster Partners на березі Темзи в Лондоні знаходиться в світовому авангарді модельно-орієнтованого проектування. За роки своєї роботи Foster Partners заробила виняткову репутацію компанії, якому по плечу навіть найнеймовірніші проекти. І весь цей час їй вірою і правдою служили кілька поколінь MicroStation, а також AECOsim Building Designer, GenerativeComponents, Bentley Navigator, мобільні додатки та інші продукти Bentley. А з програмою ELS, яка дозволяє в повній мірі використовувати переваги нашого комплексного пакету додатків, цієї творчої, збройної передовими технологіями компанії тепер, поза всяким сумнівом, підкоряться нові вершини в області підтримки інфраструктури».

Грем Янг (Graham Young), генеральний директор з інформаційних технологій Foster Partners, зазначив: «Foster Partners підтримує технологічні інновації, застосовує комплексний, багатопрофільний підхід до проектування. Участь у програмі ELS і розширене співробітництво з компанією Bentley дозволить нашим фахівцям отримати максимальну віддачу від вдосконалених процесів інформаційного моделювання і технологічних процесів, а також від співпраці з компанією Bentley, яке з успіхом триває вже не перший рік».

Додаткові відомості про програму Bentley Enterprise Subscription License та інших інноваційних пропозиціях по підписці см. на сайті www.bentley.com/ELS.

Додаткові відомості про конференції Рік в інфраструктурі - 2013 см. тут.

Про компанії Foster Partners
Foster Partners - одна з провідних компаній в сфері архітектурного та комплексного проектування. В останні чотири десятиліття компанія просувала послідовний підхід до архітектури в рамках широкого спектру проектів, від генеральних планів міської забудови, об'єктів громадської інфраструктури, аеропортів, цивільних і культурних будівель, офісів і робочих місць до приватних будинків і конструкцій виробів. Компанія, штаб-квартира якої знаходиться в Лондоні, а представництва є по всьому світу, отримала міжнародну репутацію, реалізуючи будівельні проекти на шести континентах. З моменту свого створення в 1967 р. вона удостоїлася більш 620 нагород за видатні досягнення і виграла більше 100 національних і міжнародних конкурсів. Додаткові відомості про компанії Foster Partners см. на сайті www.fosterandpartners.com.
Про компанії Bentley Systems, Incorporated
Компанія Bentley є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для підтримки інфраструктури, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, будівельників та власників інфраструктури. Bentley Systems застосовує концепцію інформаційної мобільності для підвищення ефективності об'єктів інфраструктури допомогою інформаційного моделювання при реалізації комплексних проектів, спрямованих на створення інтелектуальної інфраструктури. Рішення компанії для проектування і моделювання інфраструктури на платформі MicroStation, для спільної роботи і розподілу роботи інженерних проектних груп на платформі ProjectWise і для управління інфраструктурними об'єктами на платформі AssetWise - підтримують широкий спектр сумісних додатків, які доповнюють професійні послуги, що надаються по всьому світу. Штат компанії Bentley, заснованої в 1984 р., перевищив 3000 співробітників, які працюють в регіональних представництвах в 50 країнах, а річний дохід компанії становить 500 млн дол. США. З 2005 р. компанія інвестувала понад 1 млрд дол. США в дослідження і розробки, а також у придбання інших компаній.

Додаткові відомості про компанії Bentley см. на сайті www.bentley.com і річному звіті компанії Bentley. Щоб отримувати повідомлення про прес-релізи та новини компанії Bentley, підпишіться на RSS-канал. Переглянути базу даних інноваційних інфраструктурних проектів з можливістю пошуку у щорічній програмі премії Be Inspired Awards можна в електронній версії публікації Рік в інфраструктурі компанії Bentley. Щоб отримати доступ до сайту міжнародної професійної спільноти, який є місцем знайомства, спілкування та взаємного навчання фахівців з підтримки інфраструктури, відвідайте сайт Be Communities.

Рейтинг провідних власників інфраструктурних об'єктів Bentley Infrastructure 500, унікальний перелік провідних державних і приватних власників інфраструктурних проектів у світі, складений на основі вартості сукупних інвестицій в інфраструктуру, можна завантажити на сторінці www.bentley.com/500.

. Інші товарні знаки та найменування продуктів є власністю відповідних власників.


Контакти для преси:
Рон Куфельд (Ron Kuhfeld)
1 610 321 6493
ron.kuhfeld@bentley.com

Наша сторінка у Twitter
@BentleySystems
.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт