Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новий SpecWave Composer розширює можливості ProjectWise, забезпечуючи автоматизацію і суворий контроль при створенні специфікацій та управління ними.

Новий SpecWave Composer розширює можливості ProjectWise, забезпечуючи автоматизацію і суворий контроль при створенні специфікацій та управління ними

Підтримка інформаційної мобільності при забезпеченні цілісності специфікацій

ЛОНДОН - конференція Рік в інфраструктурі - 2013, 29 жовтня 2013 р. Сьогодні компанія Bentley Systems, Incorporated, світовий лідер в області комплексних програмних рішень для підтримки інфраструктури, оголосила про випуск SpecWave Composer - першого продукту на базі технології SpecWave. SpecWave Composer і ProjectWise забезпечують для фахівців у галузі архітектури, проектування, будівництва і експлуатації повну автоматизацію та інженерну точність при створенні та використанні технічних специфікацій, кодів, стандартів та інших структурованих документів. Завдяки SpecWave Composer проект або організація можуть використовувати в робочих процесах із застосуванням специфікацій всі можливості спільної роботи, обміну даними та робочими управління змінами в захищеному середовищі, збільшуючи інформаційну мобільність за рахунок цілісності специфікацій.

SpecWave Composer буде також повністю сумісний з майбутнім випуском ProjectWise Construction Work Packaging Server. Це дозволить проектним групам архітектурно-будівельних компаній включати в робочі пакети більш надійні специфікації та інші текстові документи, забезпечуючи всебічний характер пакетних робочих процесів і зменшення кількості локальних помилок і обсягу доробок, а також допоможе підвищити безпеку, якість та успішність проекту.

Леон Горбаты (Leon Gorbaty), директор з управління продуктами SpecWave у компанії Bentley і один з творців цієї технології, розповів: «Я створив перший прототип SpecWave, коли займався управлінням проектами для будівництва і неодноразово ставав свідком перевитрати коштів і жалюгідних результатів перевірки важливого інженерного обладнання - всього цього можна було б уникнути, маючи в своєму розпорядженні точними, надійними і актуальними специфікаціями. Спостерігалася велика роз'єднаність в управлінні специфікаціями (зазвичай представляють собою статичні документи Word) порівняно з іншими проектними матеріалами (наприклад, моделями і кресленнями), до яких застосовувалося управління змінами. Тепер ми можемо розповсюдити дію засобів управління робочими процесами ProjectWise і журналів аудиту на всі інженерно-технічне вміст.

Можливості SpecWave Composer з перекладу текстового вмісту в цифровий формат і можливості формату SPECX по зв'язуванню, фільтрації і многоцелевому застосування цього вмісту у поєднанні з можливостями ProjectWise у сфері управління версіями і організації спільної роботи дозволяють користувачам підвищити надійність і узгодженість проекту».

Переваги SpecWave Composer:

  • підвищення якості і точності специфікацій.

Гаррі Вителли (Harry Vitelli), віце-президент компанії Bentley, відповідальний за продукцію у сфері будівництва і експлуатації, зазначив: «Специфікації відіграють найважливішу роль у реалізації проекту, так що компанія Bentley використовує технологію SPECX в моделях мобільних i-model для пов'язаних з ними специфікацій. Тому користувачі наших мобільних додатків будуть завжди мати під рукою правильну специфікацію, яка підвищує якість проекту.

Нещодавно ми ще більше спростили використання нашої програми Field Supervisor, застосовуючи фільтрацію SPECX для відображення специфікацій в найбільш зручному для користувача форматі. Таким чином, під час презентації на місці робіт один основний документ специфікації може використовуватися фахівцями різних областей з допомогою подання. Потрібна специфікація завжди буде доступна в потрібний час, сприяючи ефективній реалізації проекту».

Додаткові відомості про SpecWave Composer см. тут.

Додаткові відомості про конференції Рік в інфраструктурі - 2013 см. тут.

Про компанії Bentley Systems, Incorporated
Компанія Bentley є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для підтримки інфраструктури, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, будівельників та власників інфраструктури. Bentley Systems застосовує концепцію інформаційної мобільності для підвищення ефективності об'єктів інфраструктури допомогою інформаційного моделювання при реалізації комплексних проектів, спрямованих на створення інтелектуальної інфраструктури. Рішення компанії для проектування і моделювання інфраструктури на платформі MicroStation, для спільної роботи і розподілу роботи інженерних проектних груп на платформі ProjectWise і для управління інфраструктурними об'єктами на платформі AssetWise - підтримують широкий спектр сумісних додатків, які доповнюють професійні послуги, що надаються по всьому світу. Штат компанії Bentley, заснованої в 1984 р., перевищив 3000 співробітників, які працюють в регіональних представництвах в 50 країнах, а річний дохід компанії становить 500 млн дол. США. З 2005 р. компанія інвестувала понад 1 млрд дол. США в дослідження і розробки, а також у придбання інших компаній.

Додаткові відомості про компанії Bentley см. на сайті www.bentley.com і річному звіті компанії Bentley. Щоб отримувати повідомлення про прес-релізи та новини компанії Bentley, підпишіться на RSS-канал. Переглянути базу даних інноваційних інфраструктурних проектів з можливістю пошуку у щорічній програмі премії Be Inspired Awards можна в електронній версії публікації Рік в інфраструктурі компанії Bentley. Щоб отримати доступ до сайту міжнародної професійної спільноти, який є місцем знайомства, спілкування та взаємного навчання фахівців з підтримки інфраструктури, відвідайте сайт Be Communities.

Рейтинг провідних власників інфраструктурних об'єктів Bentley Infrastructure 500, унікальний перелік провідних державних і приватних власників інфраструктурних проектів у світі, складений на основі вартості сукупних інвестицій в інфраструктуру, можна завантажити на сторінці www.bentley.com/500.

. Інші товарні знаки та найменування продуктів є власністю відповідних власників.


Контакти для преси:
Рон Куфельд (Ron Kuhfeld)
1 610 321 6493
ron.kuhfeld@bentley.com

Наша сторінка у Twitter
@BentleySystems
.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт