Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанії «Нанософт» і РТС об'єднують зусилля у просуванні Mathcad на російський ринок.

Компанії «Нанософт» і РТС об'єднують зусилля у просуванні Mathcad на російський ринок

08.11.2013

Провідний російський САПР-розробник «Нанософт» і компанія PTC - американський розробник CAD/CAM/CAE/PLM-систем, підписали договір про співпрацю в галузі розповсюдження продукту Mathcad.

Mathcad - система комп'ютерної алгебри з класу систем автоматизованого проектування, орієнтована на підготовку інтерактивних документів з обчисленнями і візуальним супроводом. Відрізняється простотою використання і зручністю застосування в умовах колективної роботи.

Незважаючи на те, що ця програма в основному орієнтована на користувачів-непрограммистов, Mathcad також використовується в складних проектах, щоб візуалізувати результати математичного моделювання шляхом використання розподілених обчислень і традиційних мов програмування. Також Mathcad широко застосовується у великих інженерних проектах, де дуже важливі трассируемость і відповідність стандартам.

В рамках підписаного договору «Нанософт» буде здійснювати дистрибуцію програми Mathcad на російському ринку через свою дилерську мережу.

«Mathcad гармонійно доповнить нашу лінійку CAD-продуктів і дозволить запропонувати нашим клієнтам максимально широкий спектр рішень для автоматизації САПР-процесів», - прокоментував початок співпраці Максим Єгоров, генеральний директор компанії «Нанософт».

«Ми бачимо великий потенціал продукту Mathcad в Росії і раді співпраці з молодою, високотехнологічної, що динамічно розвивається компанією. Впевнені, що наше партнерство посилить позиції Mathcad на російському ринку», - зазначив Сергій Бутяги, технічний менеджер з розвитку партнерської мережі РТС.

Про компанії «Нанософт»
Компанія «Нанософт», створена у 2008 році, орієнтується на інноваційні методи розробки і поширення програмного забезпечення.

Одна з парадигм - дистрибуція спеціалізованого програмного забезпечення. З моменту заснування компанія має збалансований портфель як власних продуктів, так і розробок вітчизняних і зарубіжних виробників, приділяючи пильну увагу локалізації, адаптації та інтеграції програмного забезпечення. На сьогодні в портфелі компанії «Нанософт» представлено програмне забезпечення наступних розробників: CSoft Development, НТП «Трубопровід», Altium, Graphisoft, Trimble, Cigraph, PTC.

Партнерська мережа компанії налічує понад 150 дилерів, що спеціалізуються на продажу та впровадженні програмних продуктів для російських інженерів і проектувальників.

Більш детальна інформація на сайті компанії: www.nanocad.ru.

Про компанії PTC
Parametric Technology Corporation (PTC) - американська компанія, що спеціалізується в області розробки CAD/CAM/CAE/PLM-систем. Серед продуктів компанії - дев'ять основних лінійок програмного забезпечення: CREO, Pro/ENGINEER, Windchill, Arbortext, Mathcad, ProductView, CoCreate, InSight і Relex.

Головою ради директорів є Річард Харрісон. Пости президента, а також головного виконавчого керуючого займає Джеймс Хеппелманн.

РТС має 255 офісів в 39 країнах світу, цілодобово працює 10 центрів підтримки користувачів.

Більш детальна інформація на сайті компанії: www.ptc.com.


Джерело .nanocad.ru/information/news/index.php?news=3408284">новину на сайті Нанософт

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт