Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН випускає ЛОЦМАН:КБ - просту і зрозумілу PDM-системи для конструкторів.

АСКОН випускає ЛОЦМАН:КБ - просту і зрозумілу PDM-системи для конструкторів

Компанія АСКОН, російський розробник інженерного програмного забезпечення, представляє нову систему управління проектуванням і електронним архівом конструкторської документації

Інтерфейс системи ЛОЦМАН:КБ

ЛОЦМАН:КБ дає можливість багатьом підприємствам, откладывавшим створення електронного архіву через відсутність простих і недорогих систем, швидко налагодити управління розробкою конструкторської документації без тривалих і дорогих проектів впровадження.

«Іноземні фахівці в один голос стверджують, що російський інженер сильніше свого західного колеги. Але як же виходить, що більш сильні, збираючись разом, працюють повільніше? Якщо уважно подивитися на роботу конструктора, то будь-який час, яке не приділяється безпосередньо проектування, - це втрати. Пошук інформації, узгодження, очікування вхідних даних, вимушені перемикання між проектами, - все це в сумі займає більшу частину робочого часу конструктора, - відзначає Юрій Сирота, керівник Центру розробки типових рішень АСКОН. - Призначення PDM-системи - знижувати втрати підприємства. Найбільш ефективно вона може впливати тільки на три процесу: пошук інформації, узгодження і колективну роботу. ЛОЦМАН:КБ вирішує саме ці завдання».

Мінімізація втрат підприємства, що використовує ЛОЦМАН:КБ, буде відбуватися за рахунок створення електронного архіву конструкторської документації, забезпечення швидкого пошуку інформації, застосування вбудованої системи управління змінами, організації колективної роботи над проектом, управління проектами, процесами проектування та узгодження.

Інтерфейс системи ЛОЦМАН:КБ

Новинка орієнтована на машинобудівні конструкторські бюро, конструкторські підрозділи науково-дослідних інститутів, відділи головного конструктора у складі заводів. Оскільки ЛОЦМАН:КБ - рішення типове, максимальний ефект воно може принести середнім за розмірами підприємствам, готовим відразу почати працювати відповідно до закладеної в систему методикою без необхідності адаптації під існуючі в організації процеси.
Випуск ЛОЦМАН:КБ є частиною оновленої PLM-стратегії АСКОН, про яку компанія заявила на початку 2013 року. Сьогодні підприємства можуть вибирати рішення АСКОН в залежності від свого типу і розміру: відносно легку PDM-системи ЛОЦМАН:КБ, розраховану на менший масштаб проектів і не вимагає адаптації під специфіку підприємства (як правило, це середній бізнес), систему ЛОЦМАН:PLM з Наскрізною 3D-технологією для великого промислового бізнесу, що передбачає глибоку налаштування під завдання замовника, або «хмарну» систему DEXMA для малого бізнесу.
Про компанії АСКОН
АСКОН (
ascon.ru) - російський розробник інженерного програмного забезпечення та інтегратор у сфері автоматизації проектної та виробничої діяльності. Флагманські програмні продукти компанії: КОМПАС-3D, ВЕРТИКАЛЬ, ЛОЦМАН:PLM, ЛОЦМАН:ПГС, ГОЛЬФСТРІМ. В них втілені досягнення вітчизняної математичної школи, 24-річний досвід створення САПР і глибока експертиза в галузі проектування та управління інженерними даними в машинобудуванні і будівництві. Програмне забезпечення АСКОН використовують 8000 промислових підприємств і проектних організацій в Росії і за кордоном.
Контактна інформація:
Катерина Гавшин,
PR-менеджер АСКОН
gavshina@ascon.ru
Тел. (495) 783-25-59, 783-25-60 (доб 2131)
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт