Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Intergraph пропонує інноваційне рішення для проектування - Intergraph Smart™ 3D 2014 .

Intergraph пропонує інноваційне рішення для проектування - Intergraph Smart™ 3D 2014

Smart 3D - перше і єдине в своєму роді рішення, розроблене спеціально для 3D проектування підприємств суднобудівної, гірської, металлодобывающей і нафтогазової промисловості

Контактна особа:
Андрій Козловський
Старший менеджер з маркетингу
7(916)378-17-32
andrey.kozlovskiy@intergraph.com


Хантсвиль, штат Алабама, США, 19 листопада, 2013 - Компанія Intergraph випустила Intergraph Smart 3D 2014 - нове рішення, об'єднує вже відомі рішення Intergraph SmartPlant 3D, SmartMarine 3D, SmartPlant Materials Handling Edition.

Smart3D - комплексний підхід до проектування, що дозволяє в режимі реального часу працювати з єдиною інтегрованою інформаційною моделлю, а не розрізненими даними, документами і кресленнями.

Об'єднання SmartPlant 3D, SmartMarine 3D and SmartPlant 3D Materials Handling Edition надає користувачам компанії Intergraph можливість ведення різноспрямованою проектної діяльності незалежно від основного профілю підприємства, будь то енергетика, переробна галузь промисловості, суднобудування або видобуток корисних копалин. При розробці версії Smart 3D 2014 року були враховані всі побажання користувачів. В результаті передові технології рішення допоможуть підприємствам значно збільшити продуктивність:

Вдосконалені функціональні можливості механізму перенесення даних між проектами або повторного їх використання (Model Data Reuse) втілені в новітній версії ПЗ і є унікальними серед усього асортименту 3D CAD рішень на ринку. Завдяки новим можливостям клієнти Intergraph зможуть тиражувати існуючі напрацювання, починаючи зі стадії FEED і, при необхідності, використовувати різні системи іменування та кодування на інших проектах. Додана можливість перенесення, як самих шаблонів налаштувань) так і креслень ортогональних.

Новітня технологія Interop дозволяє консолідувати проектні дані різних платформ тривимірного проектування в єдину інформаційну модель 3D. Smart 3D - єдине програмне рішення в світі, що дозволяє поєднувати частини проектів від різних САПР, включаючи не тільки графічне уявлення, але й інженерно-технічні дані, надаючи нові можливості для проектів модернізації або великих проектів за участю декількох субпідрядників. Тільки ця безпрецедентна технологія дозволяє виконувати інтелектуальне проектування на базі консолідованої моделі даних від різних проектних платформ, включаючи трасування трубопроводів, перевірку на колізії, візуалізацію, навігацію і використання всього набору інструментів, а також створення креслень.

Функціональні можливості новітньої технології конвертації (перетворення) даних проекту на платформі Smart 3D на платформі AVEVA PDMS дозволяють приймати участь у тендерах, виконувати проекти та надавати їх замовнику, не змінюючи ІТ - інфраструктуру проектного офісу. Використання цієї технології може істотно скоротити сукупні витрати, пов'язані з необхідністю впровадження іншої платформи на підприємстві, рівно, як і використовувати існуючий досвід і напрацювання для інших проектів.

Застосування 64-розрядних архітектур і автоматизації формування креслярської документації забезпечує максимальні якісні і кількісні показники на підприємстві.

Тестування рішення пройшло з застосуванням Аgile-методології розробки програмних рішень та за участю користувачів Intergraph. «Наша компанія брала участь в апробації рішення. Особливо ми хотіли б відзначити покращені процеси установки і налаштування рішення, а також адміністративний функціонал» - сказав керівник бізнес розвитку продуктів 3D-візуалізації компанії Technip Дідьє Тисоню. «Ми швидко просунулися з проектами, розпочатими в версії 2009 року. Покращена конфігурація випуску вихідної документації працює швидше,64-бітні архітектури допомагають створювати креслярську документацію, обсяг пам'яті збільшився. Нова версія набагато простіше в налаштуванні і формуванні».

«Проектувальникам Technip буде дуже зручно працювати в новому рішенні. Особливо це стосується випуску вихідної документації та проектування трубопроводів в обшивці. Однією з причин використання в нашій роботі Smart 3D стала інтеграція нового продукту з 2D-рішеннями Intergraph. Інтерфейс рішення дозволяє порівнювати моделі з Smart 3D з даними в SmartPlant P.

Герхард Сэллинджер, президент Intergraph Process, Power . Експлуатуючі організації та проектні інститути всього світу тепер зможуть використовувати можливості Smart 3D, допомагаючи клієнту досягти максимальних результатів з оптимізацією трудових витрат. Smart 3D - інструмент інтелектуального 3D-проектування. Поліпшені характеристики обміну даними з іншими 3D-системами роблять Smart 3D універсальною платформою для всіх проектів»

Дізнатися більше про рішення можна, подивившись відео по цьому посиланню: www.intergraph.com/go/Smart_3D_Learn_More_Video. Опис рішення (англ. яз.) .intergraph.com/assets/pdf/Smart_3D_Product_Sheet.pdf">тут.

Якщо Ви хочете обговорити рішення і його можливості з іншими користувачами, приєднуйтесь до обговорень на форумі.

Провідна аналітична компанія ARC Advisory Group в своєму звіті «Аналіз і прогноз розвитку ринку засобів проектування промислових та інфраструктурних об'єктів по 2016 рік» оголосила компанії Intergraph лідером серед постачальників програмних рішень для проектування промислових об'єктів.

Про Корпорації Intergraph

Корпорація Intergraph - світовий лідер в області розробки інженерного ПЗ для проектування підприємств, управління просторовими ресурсами і забезпечення безпеки, що дозволяє візуалізувати просторові дані будь-якого ступеня складності. Служби забезпечення безпеки, промислові підприємства, урядові, федеральні і муніципальні органи влади більше 60 країн світу використовують технології Intergraph для організації великих масивів даних, що легко читаються візуальні уявлення, що сприяють прийняттю обґрунтованих і оперативних рішень.

Рішення Intergraph надають нашим клієнтам можливість більш ефективно проектувати, будувати і експлуатувати заводи і кораблі, створювати інтелектуальні карти, захищати важливу інфраструктуру і мільйони людей у всьому світі.

Корпорація Intergraph складається з двох підрозділів: Intergraph Process, Power . Intergraph PP. Intergraph SG.

Intergraph Government Solutions (IGS) - нове незалежне підрозділ, що відповідає за роботу з федеральними і оборонними відомствами уряду США.

Intergraph входить до складу групи компаній Hexagon AB, акції якої вільно торгуються на фондовій біржі "Nordic exchange" (тікер "HEXAB"), а також на біржі "Swiss Exchange" (тікер "HEXN"). Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайтах www.intergraph.ru і www.hexagon.ru.

© 2013 Intergraph Corporation. All rights reserved. Intergraph is part of Hexagon. Intergraph and the Intergraph logo are registered trademarks of Intergraph Corporation or its subsidiaries in the United States and in other countries. Other brands and product names are trademarks of their respective owners.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт