Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Група компаній CNGS Group перейшла на Bentley OpenPlant.

Група компаній CNGS Group перейшла на Bentley OpenPlant

Як мінімізувати витрати на розробку нафтогазових об'єктів і підвищити ефективність колективної роботи з величезною кількістю даних? Міжнародна група компаній CNGS Group ділиться досвідом впровадження продукту OpenPlant від Bentley Systems в СНД

Катерина Санкіна
Bentley Systems
7 903 183 05 94

Проектування і будівництво промислових об'єктів - це складний процес, в якому беруть участь десятки компаній і використовуються мільйони документів. У новому програмному комплексі OpenPlant від Bentley Systems для створення, збору, подання та обміну інформації на стадіях проектування, будівництва та здачі об'єкта застосовується інноваційний стандарт ISO 15926, який дозволяє систематизувати всі дані, а також оптимізувати виробничі витрати і ризики.

CNGS Group однією з перших в СНД впровадила технологію Bentley OpenPlant, щоб легко і швидко вирішувати завдання, пов'язані з проектуванням трубопровідних обв'язок, систем вентиляції, спрощенням трасування кабельних лотків і випуском ізометричних схем. До кінця грудня 2013 року група компаній планує конвертувати всі існуючі моделі, виконані в PlantSpace, для подальшої роботи з ними у OpenPlant.

Начальник відділу САПР CNGS Group Віктор Вязницев виділив головні достоїнства рішення OpenPlant:

  • Графічна платформа v8i, яка дозволяє використовувати всі переваги Microstation v8i (динамічні види, використання даних перевірок з Bentley Navigator, висока продуктивність, можливість перевірки на колізії і т. д.).
  • Система стала більш зручною в налаштуванні і роботі. Менеджер ліній дозволяє завжди мати дані про склад ліній і оперативно змінювати їх властивості. Є можливість інтеграції та імпорту даних з P.
  • Зручний і легко настроюється модуль для отримання ізометричних схем ISO Manager з можливістю додавання умовних значень для кожного типу елементів.
  • Структура бази даних елементів стала більш логічною: тепер простіше вносити нові дані про елементи, також доступна можливість використовувати бази елементів з AutoPLANT без конвертації.
  • Поліпшений механізм передачі даних в розрахункову програму AutoPIPE.
Цінність цифрових активів, що створюються в процесі проектування об'єктів і споруд, складно перебільшити. Спільно використовувана інформація і передача даних допомагають в мінімальні терміни виводити об'єкт на потрібний рівень виробництва і спрощують його експлуатацію в подальшому.

Стандарт ISO 15926, застосовуваний в OpenPlant, відкриває всім учасникам проекту доступ до актуальної інформації в тій формі, в якій потрібно саме їм. Прозорість, логічність і масштабованість перетворюють рішення Bentley Systems в оптимальний спосіб взаємодії замовників, підрядників та субпідрядників у галузі нафтогазової промисловості. Катерина Санкіна Bentley Systems 7 903 183 05 94

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт