Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Холдингова компанія RM RAIL (ВАТ «Російська корпорація транспортного машинобудування») переходить на SolidWorks.

Холдингова компанія RM RAIL (ВАТ «Російська корпорація транспортного машинобудування») переходить на SolidWorks

Компанія RM RAIL (до ребрендингу - Керуюча компанія Холдингу РКТМ) вибрала програмний комплекс SolidWorks в якості єдиного PLM рішення для своїх підприємств. До складу холдингу входять ВАТ «Рузхиммаш», ТОВ «ВКМ-Сталь», ВАТ «Абаканвагонмаш», ВАТ «Вісмут», ВАТ «Неон», ТОВ «ВКМ-Сервіс», ТОВ «РКТМ-Транс» та ЗАТ "РМ-Рейл Інжиніринг" (до ребрендингу - ЗАТ «ВКМ-Інжиніринг»). Керуюча компанія поставила завдання по автоматизації повного циклу конструкторсько-технологічної підготовки виробництва з застосуванням уніфікованого програмного забезпечення на всіх підприємствах холдингу. При цьому необхідно забезпечити інтеграцію з системою управління ресурсами підприємства, впровадити технології проектного менеджменту, провести роботи по спадкуванню існуючих даних. Було прийнято рішення про поступову відмову від застосовуваної САПР через нестачу необхідного функціоналу і неможливості забезпечити необхідні терміни розробки виробів. Управляючої компанії необхідно забезпечити високий рівень конкурентоспроможності підприємств холдингу на вітчизняному та міжнародному ринку, і для досягнення цієї стратегічної цілі RM RAIL буде застосовувати сучасні технології SolidWorks - де-факто світовий стандарт 3D проектування. «Ми плануємо здійснювати моніторинг протягом усього життєвого циклу продукції, від її моделювання до здачі в експлуатацію», - говорить Ігор Константинов, технічний директор RM RAIL - «Процес створення нових вагонів буде максимально автоматизований. Це дозволить виключити помилки, зменшити терміни робіт і, що найголовніше, скоротити витрати».

RM RAIL: Один з провідних виробників вантажного рухомого складу для залізниць. В даний час RM RAIL виробляє понад 50 моделей вантажних залізничних вагонів, а також вагонне литво. Лінійка продукції постійно поповнюється за рахунок спеціальних та інноваційних вагонів з покращеними експлуатаційними характеристиками. Працюючи в тісній кооперації, підприємства холдингу здатні забезпечити повний цикл послуг, пов'язаних з вантажним вагоностроением: від конструкторських розробок і виробництва вагонів до їх післяпродажного обслуговування і деповського ремонту, а також проведення лізингових і логістичних операцій.

SolidWorks Russia: Найбільший постачальник сучасних технологій автоматизації конструкторсько-технологічних підрозділів та інжинірингових послуг для промислових підприємств, конструкторських бюро і наукових інститутів Російської Федерації і країн СНД. Компанія працює на ринку CAD/CAM/CAE/PLM рішень з 1991 року і на сьогоднішній день входить у п'ятірку кращих європейських підрозділів SolidWorks Corporation за обсягами поставок і якості надаваних послуг з впровадження та технічного супроводу. Клієнтами компанії в Росії є більше 2000 підприємств і 400 навчальних закладів.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт