Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ВАТ «ОКБ «Кристал» переходить на технології SolidWorks.

ВАТ «ОКБ «Кристал» переходить на технології SolidWorks

ВАТ «ОКБ «Кристал» приступило до впровадження програмного комплексу SolidWorks. На момент вибору програмного забезпечення на підприємстві був ряд проблем, рішення яких неможливо без впровадження та використання сучасних інформаційних технологій:
  • забезпечення замовників підприємства - розробників авіаційної техніки (ВАТ «Об'єднана Авіабудівна Корпорація) - 3D моделями випускаються агрегатів для виконання компоновок електричних, паливних та гідравлічних систем літаків, вертольотів та спеціальної техніки.
Аналіз існуючого в Росії ринку програмного забезпечення, призначеного для вирішення поставлених завдань, проводився за наступними критеріями:
  • функціональна достатність, стосовно до цілям і завданням, що стоять перед ОКБ «Кристал».
За результатами проведеного аналізу на нараді фахівців підприємства було прийнято рішення, схвалене згодом керівництвом підприємства, вибрати компанію «SolidWorks Russia» в якості постачальника необхідних продуктів і послуг.


ВАТ «ОКБ «Кристал» : Провідне багатопрофільне підприємство, яке розробляє унікальні агрегати, що застосовуються на сучасних літаках, включаючи і багатоцільовий винищувач п'ятого покоління Т50, розробляється підрозділом Об'єднаної авіабудівної корпорації " ОКБ Сухого.
Свою діяльність підприємство розпочало у 1942 році як окреме конструкторське бюро при заводі. В даний час на підприємстві випускається більше 200 найменувань різних агрегатів, деякі з них за своїм високим технічним параметрам не мають аналогів у світі.
Практично на всіх вітчизняних літаках застосовуються агрегати з маркою ОКБ «Кристал». На літаках Ту застосовується 45 різних типів агрегатів, на літаках Іл - 34 типу, на Ан - 25, Су - 24, Міг - 20, на Як - 17, на вертольотах Мі - 12 типів і т.д.

SolidWorks Russia: Найбільший постачальник сучасних технологій автоматизації конструкторсько-технологічних підрозділів та інжинірингових послуг для промислових підприємств, конструкторських бюро і наукових інститутів Російської Федерації і країн СНД. Компанія працює на ринку CAD/CAM/CAE/PLM рішень з 1991 року і на сьогоднішній день входить у п'ятірку кращих європейських підрозділів SolidWorks Corporation за обсягами поставок і якості надаваних послуг з впровадження та технічного супроводу. Клієнтами компанії в Росії є більше 2000 підприємств і 400 навчальних закладів.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт