Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Шість нових версій додатків на платформі nanoCAD.

Шість нових версій додатків на платформі nanoCAD

nanoCAD 1 nanoCAD 2 nanoCAD 3 nanoCAD 4 nanoCAD 5 nanoCAD 6

Нова версія програми nanoCAD Електро 5.1
Програмний продукт nanoCAD Електро призначений для автоматизованого проектування у частинах силового електрообладнання (ЕМ)і внутрішнього (ЕО) і зовнішнього (ЕН) електроосвітлення промислових і цивільних об'єктів будівництва.
Нова версія програми nanoCAD ОПС 5.1
Програмний продукт nanoCAD ОПС призначений для автоматизованого проектування охоронно-пожежної сигналізації, систем контролю та управління доступом (СКУД) будівель і споруд різного призначення.
nanoCAD ОПС поєднує в собі зручний, спеціально сконструйований інтерфейс, точно підібрані і налаштовані інструменти графічного відображення, можливість виконання необхідних розрахунків при підборі обладнання.
Нова версія програми nanoCAD Електро ДКС 3.1
Програмний продукт nanoCAD Електро ДКС призначений для автоматизованого виконання проектів у частинах силового електрообладнання (ЕМ)і внутрішнього (ЕО) і зовнішнього (ЕН) електроосвітлення промислових і цивільних об'єктів будівництва.
Перша версія програми nanoCAD Опалення
Програма nanoCAD Опалення призначена для проектування систем опалення будівель і споруд. У програмі реалізовані графічна частина розділу проектування «Опалення» та автоматичне специфицирование.
Нова версія програми nanoCAD СПДС 5.0
Програма nanoCAD СПДС призначена для оформлення проектно-конструкторської документації відповідно зі стандартами СПДБ (Система проектної документації в будівництві). Забезпечує високу швидкість роботи і автоматизацію рутинних операцій по оформленню креслень завдяки застосуванню інтелектуальних параметричних об'єктів. Програма базується на графічному ядрі nanoCAD і містить всі інструменти створення двовимірних креслень. Вихідна документація зберігається у форматі *.dwg.
Нова версія програми nanoCAD СКС 5.1
Програмний продукт nanoCAD СКС призначений для автоматизованого проектування структурованих кабельних систем (СКС) будівель і споруд різного призначення, кабеленесучих систем і телефонії.
Про компанії «Нанософт»
ЗАТ «Нанософт», російська компанія, створена в 2008 році, орієнтується на інноваційні методи розробки і поширення програмного забезпечення. Серед продуктів компанії - унікальна безкоштовна платформа nanoCAD для розробників САПР-додатків. На платформі nanoCAD базуються всі власні програмні розробки ЗАТ «Нанософт».

ЗАТ «Нанософт» є дистриб'ютором рішень CSoft Development, Graphisoft, Altium Limited, НТП «Трубопровід»,Trimble, PTC в Росії і країнах СНД.

www.nanocad.ru - сайт компанії
www.forum.nanocad.ru - конференція користувачів
www.twitter.com/nanocad - twitter-канал
www.youtube.com/nanocad - відео-канал
www.developer.nanocad.ru - клуб розробників nanoCAD.

Контакти для ЗМІ:
Катков Сергій, Євгенія Зикова
Тел.: 7(495)645-8626, доб.121
E-mail: katkov@nanocad.ru, zykova@nanocad.ru.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт