Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

НВП «Томської електронна компанія» впроваджує технології SolidWorks.

НВП «Томської електронна компанія» впроваджує технології SolidWorks

Томская електронна компанія вибрала SolidWorks в якості єдиного PLM рішення для автоматизації робіт конструкторських і виробничих підрозділів.

Підприємство займається розробкою та виробництвом складних наукомістких виробів для підприємств Росатому і паливно-енергетичного комплексу Росії, включаючи системи діагностики та електропостачання, роботизовані комплекси, технологічне і трубопровідне обладнання. Для вирішення цих завдань підприємству потрібен сучасний програмний комплекс, що забезпечує колективну роботу підрозділів різного профілю з можливістю консолідації даних механічного та електротехнічного проектування і передачі інформації в 1С.

У ході вибору спеціалісти підприємства провели порівняльний аналіз і тестову експлуатацію різних рішень. У главу кута ставилися не тільки функціональні можливості системи, але і досвід постачальника з реалізації подібних проектів, наявність необхідних ресурсів по супроводу та адаптації системи під вимоги замовника, а також якість технічної підтримки.

Технічні підрозділи SolidWorks Russia провели підготовчі роботи і підготували пакет пропозицій щодо створення комплексної інформаційної системи підприємства на базі технологій SolidWorks, що включає підсистему електротехнічного проектування SolidWorks Electrical, комплекс інженерних розрахунків SolidWorks Simulation, широкий спектр модулів по технологічній підготовці виробництва. Проект впровадження включає роботи по інтеграції системи управління інженерними даними SolidWorks Enterprise PDM з інформаційними системами підприємства на базі MS SharePoint і спеціалізовану настроювання модуля інтеграції з 1С.

«Застосування технологій SolidWorks - пояснює Михайло Семенов, начальник відділу інформаційно-технічного забезпечення дозволить компанії в короткий термін забезпечити високий рівень конкурентоспроможності на вітчизняному та міжнародному ринку, залучити нових замовників і істотно збільшити портфель замовлень».

НВП "Томської електронна компанія":

Сучасне інжинірингове і виробниче підприємство, що пропонує рішення і продукцію з наступним бізнес-напрямками:
  • Серійна продукція.

Високий рівень проектів та продукції забезпечується проектним менеджментом, колективом висококваліфікованих фахівців і сучасним електронним та механообрабатывающим виробництвом.

Проекти і продукція, створюються компанією, реалізуються в тісній співпраці з фундаментальною наукою, великими російськими проектними інститутами та іноземними партнерами. Досвід міжнародного співробітництва включає спільну роботу з компаніями Siemens-VAI (Австрія), Wheelabrator Group (Канада), Andritz MAERZ GmbH (Німеччина), ContiTech Scandinavia AB (Швеція). У числі Замовників понад 300 організацій, серед них - "НТМК", "Казхром", "Транснефть", "Роснефть", "ЛУКОЙЛ", "ТНК-ВР", "Сургутнефтегаз", "Газпром", "Сибур Холдинг", "Казтрансойл", "Chusovoy металургійний завод", "ЧЭМК" та ін.

SolidWorks Russia:

Найбільший постачальник сучасних технологій автоматизації конструкторсько-технологічних підрозділів та інжинірингових послуг для промислових підприємств, конструкторських бюро і наукових інститутів Російської Федерації і країн СНД. Компанія працює на ринку CAD/CAM/CAE/PLM рішень з 1991 року і на сьогоднішній день входить у п'ятірку кращих європейських підрозділів SolidWorks Corporation за обсягами поставок і якості надаваних послуг з впровадження та технічного супроводу. Клієнтами компанії в Росії є більше 2000 підприємств і 400 навчальних закладів.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт