Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія ВАТ «НВП «Алмаз» продовжує впровадження рішень SolidWorks .

Компанія ВАТ «НВП «Алмаз» продовжує впровадження рішень SolidWorks

У зв'язку з цим були придбані додаткові ліцензії SolidWorks, а також набір необхідних робіт для підвищення ефективності роботи підприємства

ВАТ «НВП «Алмаз» займається розробкою і виробництвом НВЧ та інших видів електронної та радіоелектронної техніки, систем, приладів, обладнання та матеріалів спеціального і цивільного призначення.

Перед компанією стояло завдання забезпечити наскрізну ланцюжок проектування для фахівців різних підрозділів за напрямками вакуумної електроніки та твердотільної електроніки, включивши в цикл проектування відділи розробки, розрахунково-теоретичне підрозділ, відділ технологічної підготовки виробництва, а також виробників кінцевої продукції.

Фахівці SolidWorks Russia провели комплекс робіт з обстеження підприємства і підібрали оптимальний набір програмних продуктів, що дозволяють впровадити систему в короткі терміни. Завдяки рішенням SolidWorks компанія ВАТ «НВП «Алмаз» змогла підвищити ефективність проектування радіоелектронних виробів на етапі конструкторської підготовки виробництва, а також на подальших етапах проведення розрахунків, розробки технологічної документації, випробувань. Комплекс SolidWorks також дозволяє підприємству ефективно створювати керуючі програми для фрезерного, токарно-фрезерного обладнання, взявши за основу 3D-моделі, чому сприяє робота підприємства в єдиному інформаційному просторі SolidWorks.

За словами Гудкової Тетяни Миколаївни, начальника відділу САПР ВАТ «НВП «Алмаз», після впровадження комплексу SolidWorks на підприємстві стало значно менше браку з вини виконавців, у тому числі при механообробці. Також знизився відсоток конструкторських помилок, фактично зникло вплив людського фактора внаслідок одноразового введення даних. Тепер фахівці різних підрозділів (технологи, расчетчики, служби БТД) отримують коректну інформацію від відділу розробки, тим самим знижуючи відсоток помилковою і тим більше втраченої інформації і скорочуючи ручний труд.

«Раніше ми програмували керуючі програми вручну, був дуже великий відсоток браку з вини виконавців і програмістів. Зараз у нас єдина наскрізна ланцюжок проектування, кількість помилок стало відчутно менше, практично звелася до нуля, - говорить Тетяна Миколаївна, - це дало змогу нашому підприємству працювати більш ефективно, не витрачаючи додаткові ресурси на доопрацювання виробничих процесів».

За роки свого існування ВАТ «НВП «Алмаз» перетворилося на найбільший науково-виробничий центр НВЧ електроніки, що спеціалізується на розробці та серійному випуску НВЧ приладів і складних комплексированных виробів на їх основі, які використовуються в системах зв'язку, радіолокації і навігації, в широкосмугових системах спеціального призначення. Сьогодні на підприємстві ведуться наукові розробки по створенню приладів і технологій, які відповідають вимогам ХХІ століття. Це робиться в рамках Федеральних і апаратурно-орієнтованих міжгалузевих програм, за контрактами з російськими та іноземними замовниками.

SolidWorks Russia
Найбільший постачальник сучасних технологій автоматизації конструкторсько-технологічних підрозділів та інжинірингових послуг для промислових підприємств, конструкторських бюро і наукових інститутів Російської Федерації і країн СНД. Компанія працює на ринку CAD/CAM/CAE/PLM рішень з 1991 року і на сьогоднішній день входить у п'ятірку кращих європейських підрозділів SolidWorks Corporation за обсягами поставок і якості надаваних послуг з впровадження та технічного супроводу. Клієнтами компанії в Росії є більше 2000 підприємств і 400 навчальних закладів.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт