Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Сінгапурська верф Sembawang переходить від Tribon до AVEVA Marine.

Сінгапурська верф Sembawang переходить від Tribon до AVEVA Marine

06 лютого 2014

Рішення AVEVA Marine збільшує продуктивність суднобудівної компанії, дозволяючи домогтися інтеграції всіх процесів і зберігаючи при цьому цілісність поточних даних

Компанія AVEVA оголосила про те, що Сінгапурська верф Sembawang Shipyard Pte. Ltd., світовий лідер в області кораблебудування з більш ніж 40-річним досвідом ремонту та реконструкції суден, переходить від технології Tribon M3 до AVEVA Marine для проектування, будівництва та управління проектами.

Довгий час фахівці верфі Sembawang працювали з програмним продуктом Tribon M3, але, після ретельного аналізу, керівництвом компанії було прийнято рішення про перехід на технологію AVEVA Marine, яка зарекомендувала себе як найбільш досконале рішення для поточних і майбутніх потреб суднобудування.

Технологія AVEVA Marine відома своєю надійністю, і саме тому широко використовується в багатьох успішних морських і шельфових проектах. Більш того, вона має кілька ключових технологічних переваг в порівнянні з попередньою версією - Tribon M3. Наприклад, пряма інтеграція з AVEVA PDMS на єдиній масштабованої платформи, що підвищує ефективність інженерних та проектувальних процесів. Об'єднання функцій з проектування корпусу і насичення судна також дозволить компанії Sembawang підвищити продуктивність роботи, значно знижуючи витрати і при цьому зберігаючи максимально можливу якість для своїх клієнтів.

«Компанія Sembawang вже давно є клієнтом AVEVA, і наша співпраця дозволяє їй модернізувати процеси інтеграції, удосконалювати і розвивати стратегічно важливі напрямки своєї діяльності в 21 столітті», - вважає Ханно Тем, Віце-Президент по регіону Південно-Східної Азії, Австралії та Океанії, AVEVA. - «Такі світові лідери-суднобудівники як Sembawang Shipyards можуть легко отримувати вигоду з економії коштів, яку забезпечує рішення AVEVA Marine за всіма напрямками. Можливість інтеграції з великими виробничими системами та захист поточних даних робить AVEVA Marine найбільш продуктивним рішенням для суднобудівної промисловості».

Про систему AVEVA Marine

AVEVA Marine - це комплекс інтегрованих між собою рішень для проектування та спорудження суден, який з'єднує воєдино всі проектні дисципліни і дозволяє вести роботу на базі єдиної для всіх задіяних фахівців "віртуальної верфі". Набір додатків AVEVA Marine складається з потужних технологій і є самим продуктивним рішенням для проектування та управління об'єктами морський і офшорної промисловості.

Більш детальна інформація за посиланням: www.aveva.com/marine.

AVEVA Marine

MEDIA CONTACT
Mei Lin Kan
Marketing Communications Manager
AVEVA Asia Pacific (Company No: 518152-V)
meilin.kan@aveva.com
Tel: 60 3 2718 0888

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт