Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Група Компаній АйтиКонсалт стала кращим партнером АСКОН.

Група Компаній АйтиКонсалт стала кращим партнером АСКОН

Компанія АСКОН Компанія АСКОН з 1989 року розробляє і впроваджує комплексні рішення для автоматизації інженерної діяльності. Важливу роль у роботі компанії грають партнери, які працюють безпосередньо з Замовниками, забезпечуючи встановлення, налаштування та технічну підтримку впровадження програмних рішень. На сьогоднішній день більше 50 компаній в Україні, Росії, Монголії, Болгарії та інших країнах вирішують ці важливі завдання.

Кожен рік АСКОН обирає свого кращого партнера. За підсумками 2013 року таким партнером стала компанія АСКОН-Самара " (Група Компаній АйтиКонсалт).

«.Це був активний та насичений рік. Завдяки нашим Замовникам, нам вдалося виконати намічені плани. У минулому році було виконано багато проектів, зокрема, у ВАТ Кузнєцов, ТОВ Технологія, ВАТ Рузхиммаш і багато інші. Ми вдячні нашим Клієнтам за довіру і вибір нашої компанії як ділового партнера, і постараємося виправдати довіру і в 2014 році. Також потрібно відзначити відмінну роботу розробників АСКОН - їх програмні продукти успішно вирішують щоденні завдання на підприємствах.» - коментує подію генеральний директор АСКОН-Самара Павло Самойлов.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт