Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Розробник російських двигунів для космічних ракет-носіїв і міжконтинентальних балістичних ракет проектує в SolidWorks.

Розробник російських двигунів для космічних ракет-носіїв і міжконтинентальних балістичних ракет проектує в SolidWorks

ВАТ «Конструкторське бюро хімавтоматика» (ВАТ «КБХА») - Філія ГКНПЦ імені М.В.Хрунічева - в рамках програми по уніфікації ЗА здійснила масштабну закупівлю додаткових робочих місць програмного комплексу SolidWorks. SolidWorks був обраний, насамперед, завдяки наявності в ній широкого функціоналу з можливостями, необхідними для проектування виробів КБ, при найкращому співвідношенні «ціна-якість».

«ВАТ КБХА протягом багатьох років займається розробкою рідинних ракетних двигунів, - говорить Іванов А.А. - Підвищення складності моделей і необхідність їх подальшого втілення в металі на обладнанні з ЧПУ стали причиною впровадження засобів автоматизованого тривимірного проектування. Підприємство має великий досвід використання програмного забезпечення з 3-D моделювання різних розробників, але коли треба було забезпечити єдиний підхід до проектування та створення архіву 3D моделей виробів КБ у зв'язку з участю підприємства у внутрішньої та зовнішньої кооперації, SolidWorks був обраний в якості основного інструменту конструктора».

ВАТ «КБХА»: Один з світових лідерів по створенню рідинних ракетних двигунів для космічних ракет-носіїв і міжконтинентальних балістичних ракет. Підприємство є розробником двигунів для:

  • всесвітньо відомих космічних ракет «Луна», «Схід», забезпечили перші в історії людства запуски до Місяця, виведення корабля з першим космонавтом планети Юрієм Гагаріним.
Веб-сайт ВАТ «КБХА», стаття в Вікіпедії.
SW КБХА

За останні роки на підприємстві створені двигуни для нових російських космічних ракет «Союз-2.1б», «Союз-СТБ», «Союз-2.1в», «Ангара». Ведуться роботи по перспективним напрямкам ракетного двигунобудування.

SolidWorks Russia: Найбільший постачальник сучасних технологій автоматизації конструкторсько-технологічних підрозділів та інжинірингових послуг для промислових підприємств, конструкторських бюро і наукових інститутів Російської Федерації і країн СНД. Компанія працює на ринку CAD/CAM/CAE/PLM рішень з 1991 року і на сьогоднішній день входить у п'ятірку кращих європейських підрозділів SolidWorks Corporation за обсягами поставок і якості надаваних послуг з впровадження та технічного супроводу. Клієнтами компанії в Росії є більше 2000 підприємств і 400 навчальних закладів.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт