Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

CADVision випускає новий програмний продукт для інженерів на основі технології LGS 2D від Bricsys.

CADVision випускає новий програмний продукт для інженерів на основі технології LGS 2D від Bricsys

Технологія розв'язування геометричних і розмірних обмежень використовується в інноваційному продукті, покликаний скоротити цикл розробки виробів

Компанія CADVision Engineers (Індія) оголосила про запуск нового програмного продукту на основі геометричного вирішувача LGS 2D, ліцензованого у компанії Bricsys.

CADVision Engineers була заснована в 1991 р. у Хайдарабад з метою надання інжинірингових послуг, включаючи розробку продуктів, тривимірне моделювання, підготовку виробництва на верстатах з ЧПУ. З 2010 р. компанія зосередилася на надання послуг з розробки програмного забезпечення. Накопичивши достатній досвід у цих областях, CADVision Engineers вирішила розробити власний продукт для машинобудування під кодовою назвою DE.

Мова йде про інструмент проектування першого рівня, що інженери можуть використовувати для створення концептуальних ескізів, послідовного синтезу геометрії та завершального аналізу цілісності проекту з можливістю швидкої перевірки його концепції. Отриманий за допомогою DE результат є раціональним підставою для подальшого опрацювання проекту в системах CAD і CAE. На даний момент закінчена перша фаза бета-тестування. з комерційної доступністю продукту незабаром після цього.

Для свого продукту CADVision необхідно було вибрати компоненту для розв'язання двовимірних геометричних і розмірних обмежень. "Ми ретельно проаналізували декілька технологічних компонент для вирішення обмежень, доступних на ринку, і вибрали LGS 2D від компанії Bricsys", - пояснив Сиддхарт Редді (Siddharth Reddy), директор CADVision Engineers Pvt Ltd. "Ця компонента ідеально відповідає нашим потребам у потужному решателе обмежень, який здатний підтримати складні інженерні розрахунки. У той же час, він доступний за ціною для старт-ап компаній".

Спочатку розроблені російською компанією ЛЕДАС технологічні компоненти для вирішення обмежень LGS 2D і 3D в даний час підтримуються і розвиваються командою розробників Bricsys в Новосибірську. Ця технологія доступна для інтеграції в інженерне ЗА класів CAD, CAM і CAE. Сотні тисяч користувачів BricsCAD використовують цю технологію для параметричного креслення, варіаційного прямого моделювання, проектування збірок та аналізу кінематики механізмів.


Докладно: http://cadvisionengineers.com/main/news/..


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт