Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Можливості BricsCAD по роботі з листовим металом стають безмежними.

Можливості BricsCAD по роботі з листовим металом стають безмежними

Компанія Bricsys оголосила про випуск версії BricsCAD V14.2, містить 68 нових і покращених функцій, 40 додатків для розробників додатків і виправлення понад 70 помилок. Ключові зміни відбулися в області генеративного креслення і проектування виробів із листового металу.

Згенеровані креслярські види

Автоматична генерація асоціативних креслярських видів по тривимірній моделі була одним з головних нововведень версії V14. У версії V14.2 цей функціонал був істотно перероблений за запитами користувачів. Тепер генерація видів здійснюється за допомогою стандартних двовимірних примітивів (відрізків, дуг і сплайнів), дозволяючи користувачам мати повний контроль над властивостями їх відображення та друку. Збереглася і колишня можливість створення креслярського виду видового екрана з відображенням тривимірної моделі. За замовчуванням креслярські види видно тільки в просторі папери, але тепер їх можна эскпортировать в простір моделі.

Подивіться наступний відеоролик, щоб отримати більш повне уявлення про можливості генеративного креслення в BricsCAD V14.2:

Проектування виробів з листового металу

У новій версії BricsCAD був значно поліпшений функціонал по створенню фланців (відігнутих кромок металевого листа). При створенні суміжних фланців BricsCAD автоматично створює згини (bends) і технологічні вирізи (bend .2 цей функціонал працює на будь-яких кутах - прямих, гострих і тупих. З'явилася нова функція, що дозволяє автоматично продовжити два фланця до лінії їх з'єднання. Для завдання параметрів деформації металу при згині тепер можна використовувати не тільки K-фактор, але і технологічні таблиці згинів, що містять дані реальних вимірювань. У більшості випадку користувачам достатньо задати деформації при згині на кут у 90 градусів - BricsCAD здатний автоматично обчислювати коректні значення деформацій для довільних кутів і радіусів згину за цими даними.

Детальніше познайомитися з можливостями по роботі з листовим металом у новій версії BricsCAD V14.2 можна з наступного ролика:

Інші поліпшення

У версії 14.2 була покращена робота з прив'язками. Наприклад, тепер можна прив'язуватися до ліній штриховки. З допомогою команди Overkill можна автоматично знаходити і видаляти дубльовані або накладені один на одного об'єкти - навіть якщо вони мають різний колір і товщину. Повний список змін доступний за адресою http://www.bricsys.com/common/releasenotes.jsp.

Як отримати нову версію BricsCAD

Всі володарі ліцензії на версію V14, а також усі передплатники можуть завантажити англійську версію без додаткових витрат на сайті Bricsys. Локалізовані версії (включаючи російську) будуть доступні в найближчі тижні. Ціни на BricsCAD залишаються в діапазоні від 380 до 985 євро. Подробиці можна дізнатися за адресою sales@bricsys.com.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт