Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Група Компаній АйтиКонсалт і НВП СпецТек будуть спільно просувати рішення TRIM.

Група Компаній АйтиКонсалт і НВП СпецТек будуть спільно просувати рішення TRIM

Група Компаній АйтиКонсалт і НВП СпецТек уклали партнерський договір про спільне просування програмного комплексу TRIM. Рішення TRIM розроблені компанією СпецТек і призначені для управління активами підприємств і процесів їх технічного обслуговування і ремонту (Тоір).

Як партнер НВП СпецТек, Група компаній АйтиКонсалт буде здійснювати продаж і впровадження програмних рішень, створених на основі EAM/MRO-системи TRIM, надавати методичну допомогу у виборі та консультаційні послуги у впровадженні інформаційних систем управління Тоір, спільно з НВП СпецТек вести роботи по інтеграції TRIM з інформаційними системами замовників.

«.АйтиКонсалт активно працює з промисловими підприємствами на території всієї Російської Федерації, впроваджуючи програмні комплекси для підготовки і управління виробництвом. І з їх допомогою ми хочемо зробити рішення TRIM більш доступними і близькими для наших потенційних Замовників, - коментує Ігор Антоненко, керівник відділу маркетингу (НВП СпецТек) . - На даний момент ми провели повноцінне навчання фахівців АйтиКонсалт у нашому головному офісі, зараз йде процес передачі наших компетенцій та досвіду нашим партнерам, починаються контакти з потенційними Замовниками.»

«.Партнерство з компанією СпецТек - ще один крок назустріч нашим Замовникам. Тепер для них доступні не тільки наші традиційні рішення з підготовки та управління виробництвом, але рішення для управління основними активами і технічним обслуговуванням і ремонтом устаткування. Ми дуже уважно підходимо до вибору партнерів, і СпецТек з їх 20-річним досвідом, відмінно проробленими програмними рішеннями (як з технічної, так і з методологічної точок зору) нам здався кращим російським розробником у своїй області. Також важливо, що СпецТек - це російський розробник. Це означає, що в рішеннях TRIM врахована специфіка російських промислових підприємств.» - коментує Павло Самойлов (Група Компаній АйтиКонсалт).

Завантажити буклет

Коротко про компаніях
НВП СпецТек - професійний консультант в області систем і методів управління фізичними активами, провідний російський розробник програмних продуктів і рішень для управління фізичними активами підприємств. З 1992 року НВП СпецТек поставляє замовникам програмне забезпечення та послуги впровадження інформаційних систем підтримки процесів експлуатації, технічного обслуговування і ремонту (Тоір), модернізації та оновлення основних фондів. Компанія є розробником EAM/MRO-системи TRIM. Сайт компанії - http://www.trim.ru. Група Компаній АйтиКонсалт - системний інтегратор в області автоматизації виробничих і сервісних підприємств. Основні компетенції - комплексна автоматизація підготовки і управління виробництвом, управління інженерним і корпоративним документообігом, управління активами. Також компанія надає професійні послуги з реверс-інжинірингу, здійснює поставку та сервісне обслуговування 3D-принтерів і 3D-сканерів. Резидент Технопарку Самарської області. Основа рішень - як програмне забезпечення власної розробки, так і рішення від провідних компаній-розробників: АСКОН, Preactor International Ltd - Siemens A Company, SAP, Solid Model Ltd та багатьох інших. Сайт компанії - www.gk-it-consult.ru.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт