Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

КОМПАС-3D V15 і NVIDIA GRID. Віртуалізації - ТАК!.

КОМПАС-3D V15 і NVIDIA GRID. Віртуалізації - ТАК!

17 березня компанія АСКОН представила користувачам КОМПАС-3D V15 - нову версію популярної системи автоматизованого проектування. КОМПАС-3D V15 дозволяє працювати над масштабними проектами всім колективом, розробляти складні вироби в найкоротші терміни і з мінімальною кількістю виправлень. Новий інструмент «Компонувальна геометрія» у зв'язці з командами «Колекції» і «Копіювання геометрії», забезпечує просту передачу даних, необхідних для проектування, між усіма фахівцями і дозволяє реалізувати найбільш ефективні методики проектування виробів.

Важливою особливістю нової версії системи є підтримка технології віртуалізації NVIDIA GRID. NVIDIA GRID™ vGPU™ - це технологія апаратної віртуалізації графічного процесора, що забезпечує повноцінну графіком рівня робочих станцій на віртуальних машинах. NVIDIA GRID дозволяє без втрат продуктивності перемістити графічну станцію для роботи з КОМПАС-3D в хмару і отримати доступ до нього з будь-якого пристрою - тонкого клієнта, ноутбука або смартфона, незалежно від операційної системи.

Технологія NVIDIA GRID розгортається на стороні сервера, який оснащується спеціальними картами: GRID K1, що забезпечують одночасну роботу максимальної кількості користувачів, і GRID K2, створеними для вирішення завдань користувачів з підвищеними вимогами до графічної продуктивності системи. Додаток встановлюється на віртуальні машини, створені на сервері. Там же, на сервері зберігаються і моделі. Користувачі можуть підключатися до віртуальних машин з будь-якого клієнта по локальній мережі або через інтернет.

Перенесення роботи з системою КОМПАС-3D у віртуальний простір забезпечує більш ефективний захист інженерних даних, підвищення продуктивності і мобільності працівників, а також скорочення витрат на ІТ-інфраструктуру.

Результати тестування КОМПАС-3D і технології GRID коментує Ігор Волокітін, продакт-менеджер КОМПАС-3D: «Компанія АСКОН надала користувачам можливість працювати з КОМПАС-3D в хмарі ще в 2009 році. Але рівень розвитку технологій того часу не дозволив забезпечити необхідну продуктивність при роботі з графічно насиченими програмами. Сьогодні ситуація змінилася. NVIDIA GRID на сьогоднішній день є єдиною технологією, що дозволяє розподілити загальні ресурси графічного процесора між кількома віртуальними робочими столами без шкоди для графічної продуктивності. За підтримки компаній NVIDIA, ARBYTE, DEPO Computers, Ай-Теко ми провели всебічне тестування сумісності КОМПАС-3D V15 і технології віртуалізації NVIDIA GRID. В ході тестування особливу увагу було приділено зручності взаємодії користувача з віртуальним робочим вікном КОМПАС-3D V15, якістю відтворення і продуктивності всієї системи при різних умовах і навантаженнях. Проведені нами роботи показали, що віртуальне робоче місце за зручністю роботи нічим не поступається стаціонарного комп'ютера, а продуктивність КОМПАС-3D V15 в інфраструктурі NVIDIA GRID порівнянна з продуктивністю 3D-САПР на стаціонарній робочої станції».

http://www.nvidia.ru, http://nvidianews.nvidia.com і http://blogs.nvidia.com.
АСКОН
АСКОН (ascon.ru) - російський розробник інженерного програмного забезпечення та інтегратор у сфері автоматизації проектної та виробничої діяльності. Флагманські програмні продукти компанії: КОМПАС-3D, ВЕРТИКАЛЬ, ЛОЦМАН:PLM, ЛОЦМАН:ПГС, ГОЛЬФСТРІМ. В них втілені досягнення вітчизняної математичної школи, 25-річний досвід створення САПР і глибока експертиза в галузі проектування та управління інженерними даними в машинобудуванні і будівництві. Програмне забезпечення АСКОН використовують 8000 промислових підприємств і проектних організацій в Росії і за кордоном.
Контактна інформація:
Катерина Гавшин,
PR-менеджер АСКОН
gavshina@ascon.ru
Тел. (495) 783-25-60 (доб 2131)
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт