Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН протестувала ЛОЦМАН:PLM в Центрі Високих Технологій HP.

АСКОН протестувала ЛОЦМАН:PLM в Центрі Високих Технологій HP

Компанія АСКОН завершила перший етап масштабного навантажувального тестування Системи управління інженерними даними і життєвим циклом виробу ЛОЦМАН:PLM в Центрі Високих Технологій HP, м.Москва. Результати тестування підтвердили стійку роботу ЛОЦМАН:PLM при великій кількості одночасно що працюють у режимі читання користувачів (до 2500) при використанні відповідних апаратних конфігурацій.

Ключовим завданням тестування була перевірка ефективної працездатності програмного комплексу при одночасному підключенні великої кількості користувачів і складання рекомендованої конфігурації для апаратної платформи на базі серверів HP ProLiant.

В ході тестування перевірялася стійкість роботи ЛОЦМАН:PLM 2014 в режимі читання даних користувачами. Для імітації пікових навантажень протягом дня навантаження, що генерується роботами, була завищена щодо звичайного режиму роботи користувачів в три рази.

Використовувані роботи представляють собою сценарії роботи користувачів, що виконуються в автоматичному режимі. Всього було відпрацьовано 18 різних сценаріїв, в тому числі:

  • переміщення по дереву виробів в ЛОЦМАН:PLM з різною кількістю елементів (до 15 тис. об'єктів у вузлі).п.

В ході тестування динамічно змінювалася кількість користувачів і вимірювався час відповіді і завантаження загального для всіх роботів сервера баз даних.

Результати тестування показали, що час реакції системи зростає практично лінійно від кількості користувачів. При цьому гарантується стабільна робота ЛОЦМАН:PLM при великій кількості одночасно що працюють у режимі читання користувачів (до 2500) при використанні відповідних апаратних конфігурацій.

Рис. 1 Час відгуку в залежності від числа користувачів

В процесі тестування використовувалося обладнання HP:

Сервер для СУБД Microsoft SQL Server
Окремий фізичний сервер без віртуалізації HP ProLiant DL580 G7 з характеристиками: процесори: Intel® Xeon® X7560 - 4 штуки (64 процесорних ядер (з урахуванням гипертрединга).про.хв SAS SFF - 2 штуки
В якості дискового масиву для розміщення бази даних був виділений тому розміром 4 ТБ рівня Vraid5 на системі зберігання даних HP (використані 25 дисків типу 300 ГБ/10 тис. про/минSFF SAS.

Сервер для файлового архіву
Окремий фізичний сервер HP ProLiant DL360p Gen8 з характеристиками:
процесори: Intel® Xeon® E5-2680v2 - 2 штуки (32 або 40 процесорних ядер (з урахуванням гипертрединга). об/хв SAS SFF - 2 штуки.

Сервери додатків
Орієнтовно 100 віртуальних машин, кожна з параметрами:

  • 2 процесорних ядра (з урахуванням гипертрединга).
Було виділено 9 фізичних серверів (6 серверів HP ProLiant DL380 Gen8 (процесори Intel® Xeon® E5-2650 - 2 штуки) і 3 сервера HP ProLiant DL360 Gen8 (процесори Intel® Xeon® E5-2650 - 2 штуки)) з характеристиками:
  • 24 процесора (з урахуванням гипертрединга). на кожному з 9 серверів.

У 2014 році АСКОН продовжить співпрацю з HP для вироблення рекомендацій замовникам своїх програмних комплексів.

Про компанії НР
Компанія HP створює нові можливості для того, щоб технології приносили максимальну користь людям, компаніям, уряду і суспільству в цілому. Володіючи широким портфелем технологій, який включає в себе принтери, персональні комп'ютери, програмне забезпечення, послуги та IT-інфраструктуру, HP надає рішення для самих комплексних завдань покупців в будь-якому регіоні світу.
За додатковою інформацією про компанію HP (NYSE: HPQ) можна ознайомитися на сайті www.hp.ru
Про систему ЛОЦМАН:PLM
Система управління інженерними даними і життєвим циклом виробу ЛОЦМАН:PLM акумулює всю інформацію, необхідну для конструкторсько-технологічної підготовки виробництва продукції машинобудівного підприємства. На етапах підготовки виробництва ЛОЦМАН:PLM забезпечує накопичення даних про результати конструкторсько-технологічного проектування та обмін інформацією між інженерними службами. На основі ЛОЦМАН:PLM реалізовано 400 проектів комплексної автоматизації, кількість інсталяцій системи становить 24 000, загальна кількість користувачів - понад 50 000.
Про компанії АСКОН
АСКОН (ascon.ru) - російський розробник інженерного програмного забезпечення та інтегратор у сфері автоматизації проектної та виробничої діяльності. Флагманські програмні продукти компанії: КОМПАС-3D, ВЕРТИКАЛЬ, ЛОЦМАН:PLM, ЛОЦМАН:КБ, ЛОЦМАН:ПГС, ГОЛЬФСТРІМ. В них втілені досягнення вітчизняної математичної школи, 25-річний досвід створення САПР і глибока експертиза в галузі проектування та управління інженерними даними в машинобудуванні і будівництві. Програмне забезпечення АСКОН використовують понад 8000 промислових підприємств і проектних організацій у Росії та інших країнах.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт