Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Щорічна студентська Олімпіада у п'ятий раз об'єднає молодих інженерів-конструкторів!.

Щорічна студентська Олімпіада у п'ятий раз об'єднає молодих інженерів-конструкторів!

30 квітня 2014 р. оголошено старт V Студентської олімпіади CAD-OLYMP.

CAD-OLYMP - щорічний конкурс, що проводиться серед молодих інженерів-конструкторів - учнів закладів середньої та вищої професійної освіти, які володіють сучасними системами автоматизованого проектування (САПР), а також їх випускників до 30 років.

CAD-OLYMP.

Олімпіада проводиться у два етапи:

  • заочний (дистанційний) і регіональний.

Заочний (дистанційний) етап - учні навчальних закладів Росії та країн СНД після реєстрації на сайті www.cad-olymp.com отримують тематичні завдання для дистанційного самостійного виконання. Визначення фіналістів відбудеться по завершенню етапу.

Регіональний етап - учні регіональних освітніх установ, будуть пробувати свої сили в проектуванні на базі профільних кафедр вищих навчальних закладів, які створили необхідні умови для поведінки даного етапу олімпіади. Фіналісти стануть відомі відразу після проведення регіональних етапів.

Свобода вибору участі в заочному (дистанційному) або регіональному етапі закріплена за кожним з учнів освітніх установ.

У 2014 році в рамках цього проекту вперше організований етап, реалізований на базі регіональних вузів, які ведуть підготовку інженерних кадрів.

Регіональні етапи вже заплановані до проведення на базі 13 вузів Росії, провідних дисципліни САПР:

  • Альметьєвського державного нафтового інституту. В.Г.Шухова.В.Верещагіна.Ф. Горбачова в р. Прокоп'євськ. Стерлітамак. Златоуст.

Головна умова участі в Олімпіаді - володіння однією з САПР-систем: T-Flex, Компас, Autodesk Inventor, Autodesk AutoCad, Solid Edge, розробниками яких є провідні компанії в галузі створення та впровадження програмних продуктів для автоматизації інженерної діяльності.

У цьому році Олімпіаду підтримав і приєднався в якості вендора, надає програмне забезпечення для виконання олімпіадних завдань - компанія PTC (програмний продукт - Сгео 2.0.)

Терміни проведення заочного (дистанційного) та регіонального етапів:

  • перший тур - з 30 квітня по 01 липня 2014 р.,
  • другий тур - з 15 липня по 30 вересня 2014 р.

Фіналісти даних етапів візьмуть участь у заключному очному етапі змагань, який пройде в Москві 18-19 листопада 2014 р. у Технополісі Москва в рамках Форуму САПР.

Детальніша інформація та завдання заочного дистанційного етапу олімпіади розміщені на офіційному сайті проекту www.cad-olymp.com

З питань участі в Олімпіаді, Ви можете звертатися за телефоном (495) 234-53-89.

Організатор проекту:
Департаменту науки, промислової політики і підприємництва міста Москви.
За підтримки:
Міністерства освіти Російської Федерації, Департаменту освіти міста Москви.
Інформаційна підтримка:
рекрутингові компанії «SuperJob» і «Career», провідний російський інформаційний ресурс з автоматизації інженерної діяльності isicad.ru, інженерний портал «У Масштабі.ру», журнали «САПР і графіка» і «Компоненти і технології», канал науково-популярної тематики «24 ТЕХНО», науково-технічний журнал «Сучасне машинобудування», інформаційно-інженерний портал «Веб-Механік».

Запрошуємо студентів і молодих фахівців взяти участь в Олімпіаді CAD-OLYMP.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт