Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Siemens зібрав користувачів PLM-рішень!.

Siemens зібрав користувачів PLM-рішень!

Від редакції isicad.ru: Про недавно минулому московському Форумі Siemens PLM Connection см. також наші репортажі:
  • .ru/ru/articles.php?article_num=16969">Що спільного між КАМАЗом і Мерседесом? Це використання Teamcenter від Siemens PLM .ru/ru/articles.php?article_num=16970">Siemens PLM: жодних проблем з поставками софтвера в Росії немає і не передбачається. Москва на Новому Арбаті. На форумі російські промислові підприємства, які застосовують рішення Siemens PLM Software для управління життєвим циклом вироби отримали можливість познайомитися з основними напрямками розвитку ринку PLM-технологій, а також обговорити питання підвищення ефективності створення затребуваних ринком виробів.

    Дводенний форум Siemens PLM Connection зібрав понад 500 провідних фахівців і керівників російських промислових підприємств, які представляють галузі авіабудування, двигунобудування, суднобудування, машинобудування, автомобілебудування та ін.

    На форумі була представлена стратегія Siemens PLM Software і типові процеси для ключових галузей, кращі практики і програмні рішення, застосування яких дозволяє підприємствам підвищити віддачу від інвестицій в PLM, підвищити ефективність і скоротити терміни окупності проектів.

    Пленарну Сесію (20 травня) відкрили виступи вищого і локального менеджменту компанії. Віктор Беспалов, віце-президент, генеральний менеджер Siemens PLM Software в Росії і СНД представив бізнес-стратегію і досягнення компанії, Стів Башада, старший віце-президент з промислової стратегії представив індустріальну стратегію Siemens. У числі інших доповідей Пленарній Сесії: «PLM для підтримки контрактів життєвого циклу», «стратегічне партнерство Siemens і корейської індустрії суднобудування», «Автоматизація підготовки виробництва механічної обробки» та ін.

    21 травня була організована робота 5 паралельних секцій за напрямами «Авіабудування і космос», «Автомобілебудування», «Суднобудування», «Загальна та енергетичне машинобудування» та «Рішення ЛАНІТ з організації проектування і технологічної підготовки виробництва в PLM-системи». Всього на форумі було представлено 58 доповідей.

    Російські замовники продемонстрували на форумі приклади успішного впровадження. З доповідями виступили представники таких підприємств: КАМАЗ, МВВ їм. Миля, Корпорація Іркут, ОКБ Аерокосмічні системи, Уральські локомотиви, Авіадвигун, ОППП «Технологія», Інженерний центр Кроссити, ВЕСТ-РУ, АЕМ-Технології, ЦС " Зірочка", Интегромаш, Трансзас, ІПІ ЗА Політ.

    20 травня була організована трансляція Пленарній Сесії в мережу інтернет у режимі реального часу. Запис відеотрансляції буде викладена на сайті www.siemens.ru/plm.

    Партнерами російського форуму Siemens PLM Connection в 2014 році виступили компанії 15: ЛАНІТ, КГ Борлас, ITS, Кліо-Софт, Ideal PLM, NS Labs, PLM Урал, Пойнт, Постпроцесор, CSoft, LCEC, 3D Connexion, Arbyte, CAD/CAM/CAE Observer і САПР і Графіка.

    У цьому році Siemens зазначає 161 річницю роботи в Росії, з них протягом 21 року російський підрозділ PLM допомагає російським підприємствам створювати високотехнологічну продукцію за рахунок оптимізації процесів на кожному етапі життєвого циклу виробів.

    Детальніше про компанію Siemens
    Детальніше про форумі Siemens PLM Connection
    Детальніше про рішення Siemens PLM Software

    Контакти для преси:
    Ольга Акулова
    Тел.: 7 (495) 2233646
    olga.akulova@siemens.com

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт