Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Запрошуємо відвідати стенд E3.series на виставці «Енергетика та електротехніка».

Запрошуємо відвідати стенд E3.series на виставці «Енергетика та електротехніка»

17-20 червня 2014 року відбудеться міжнародна спеціалізована виставка енергетичного та електротехнічного обладнання і технологій «Енергетика та електротехніка». Захід пройде за адресою: м. Санкт-Петербург, Великий пр. ВО, д. 103. На стенді А27 павільйону 7 фахівці Компанії ПОІНТ (http://www.pointcad.ru/) представлять програмний продукт E3.series.

E3.series - система автоматизованого проектування в області електротехніки, реалізує хмарний режим роботи і дозволяє вирішувати в єдиному проектному просторі широкий спектр завдань від створення головної схеми об'єкта, схем РЗА і ланцюгів вторинної комутації, схеми автоматизації і АСУ, схеми зовнішніх підключень до компонування окремої шафи і планів розташування обладнання.

Гостям стенду будуть продемонстровані проекти успішного впровадження E3.series (http://e3series.ru/користувачами провідних підприємств РФ. Фахівці департаменту E3.series Компанії ПОІНТ розкажуть відвідувачам про нової технології для російських користувачів, яка дозволить вирішувати в рамках одного проекту завдання електротехніки та електроніки, продемонструвавши зв'язку E3.series з іншого розробкою компанії Zuken, програмним продуктом CADSTAR (http://e3series.ru/cadstar), призначеним для розробки і моделювання друкованих плат.

Чекаємо всіх зацікавлених спеціалістів на нашому стенді, щоб відповісти на технічні питання, обмінятися досвідом, обговорити актуальні виробничі питання та встановити ділові контакти, необхідні для розвитку бізнесу.

Розділи виставки (http://energetika-restec.ru/the-event/product-groups/.

Для участі заповніть анкету (http://energetika-restec.ru/visitors/getticket/.

Детальніше про захід (http://e3series.ru/news?view=72722621.

Про Компанії ПОІНТ

ЗАТ «Компанія " ПОІНТ» (пошук, освоєння, використання нових технологій) активно працює на російському ринку САПР з 1990 року, здійснюючи локалізацію, адаптацію, постачання та супроводження програмних продуктів з різних прикладним напрямами. За 23 роки наші фахівці придбали багатий досвід в області комплексних проектних рішень - від інженерної геодезії, картографії та інженерних комунікацій до архітектури і будівництва.

Будучи дистриб'ютором німецької компанії Zuken E3 GmbH ми пропонуємо систему E3.series для вирішення задач проектування в області РЗА, АСУТП, Квп та інших. Компанія ПОІНТ здійснює продаж E3.series, підтримку, навчання та підвищення кваліфікації користувачів на базі сертифікованого Навчального центру компанії, впроваджує в систему нові прикладні модулі.

Партнери та дилерська мережа Компанії ПОІНТ розташовані у великих промислових містах Росії, а також Києві. Наші торговельні посередники відповідають найвищим стандартам за рівнем підготовки фахівців для технічної підтримки і супроводу САПР.

www.pointcad.uk
www.e3series.uk
г. Москва, 7 (495) 781-54-81
e3@pointcad.uk
e3@e3series.uk

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт