Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Технологія ЛЕДАСа для порівняння 3D-моделей показує високу продуктивність у «хмарі».

Технологія ЛЕДАСа для порівняння 3D-моделей показує високу продуктивність у «хмарі»

Паралельний код LEDAS Geometry Comparison збільшує продуктивність більш ніж на порядок

Новосибірськ, Росія: 10 червня 2014 - Компанія ЛЕДАС, провідний розробник обчислювальних компонент САПР і провайдер послуг по розробці інженерного програмного забезпечення для ринку CAD/CAM/CAE/PDM/PLM, заявила про успішної інсталяції своєї технології порівняння 3D-моделей LEDAS Geometry Comparison в «хмарі» Amazon. Експериментальні вимірювання продуктивності на багатопроцесорної інфраструктурі в «хмарі» показали високий приріст у порівнянні з однопроцесорною версією, особливо за мірками складного обчислювального ПО для роботи з 3D-моделями в граничному поданні.

Технологія LEDAS Geometry Comparison (LGC) дозволяє визначати з заданою точністю всі відмінності між 3D-моделями, подібно до того, як системи контролю версій визначають відмінності між ревізіями вихідного коду. Порівняння 3D-моделей затребувана в багатьох областях інженерного ПО: при конвертації, імпорті та експорті даних, для визначення відмінностей між ревізіями в системах управління життєвим циклом вироби, а також для автоматизованого тестування будь-якого коду, який створює або змінює геометричні дані.

Розробка технології LGC почалася минулого літа, і була спрямована на створення надійного, швидкого, і оптимізованого для паралельного виконання програмного забезпечення. Вже перші випробування показали високий потенціал масштабованості рішення ЛЕДАСа, отриманого завдяки відмові від використання ресурсномістких тривимірних булевих операцій, застосовуваних у рішеннях конкурентів.

Інфраструктура «хмари» Amazon - перевіреного рішення, що лідирує на ринку - була обрана для інсталяції паралельного коду LGC та експериментальної перевірки його масштабності в якості веб-сервісу. У рамках випробувань технологія LGC показала приріст продуктивності приблизно в 3 рази при використанні 4 ядер, в 6-7 разів при використанні 10 ядер, і в 14 разів при використанні 40 ядер.

LGC speed up parallel performance graphподробиці про LEDAS Geometry Comparison.

Про компанії ЛЕДАС

ЗАТ «ЛЕДАС» - приватна компанія по розробці інженерного програмного забезпечення, заснована в 1999 р., яка є виробником наукоємних і високотехнологічних компонент для САПР та систем тривимірного моделювання. ЛЕДАС надає широкий спектр послуг з розробки пз для світового ринку CAD/CAM/CAE/PDM на замовлення. Компанія розташовується в Новосибірському науковому центрі і є резидентом Технопарку Новосибірського Академмістечка.

Контакти для преси тел: 7 383 335 6504 факс: 7 383 335 6256 ел. пошта: info@ledas.com сайт: www.ledas.com
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт